ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβγαλαν «στη σέντρα» τον Κώστα Φραγκολιά – Ποιος ο λόγος (vid+pic)

Αντιπαράθεση είχε ο Κώστας Φραγκολιάς με έναν διαδικτυακό του φίλο για το θέμα των δηλώσεων που έκανε σχετικά με τα επιδόματα που δίνει το κράτος στους νέους.
Έβγαλαν «στη σέντρα» τον Κώστα Φραγκολιά – Ποιος ο λόγος (vid+pic)

Συνέχεια στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Κώστα Φραγκολιά, έδωσε το ίδιο το μοντέλο, ηθοποιός, παρουσιαστής και πρώην ποδοσφαιριστής.

Θυμίζουμε ότι η τοποθέτησή του σχετικά με τα επιδόματα που δίνει η κυβέρνηση στους νέους είχε προκαλέσει αντιδράσεις σε κάποιους με τη λέξη «Φραγκολιάς» να τρεντάρει για αρκετές ώρες στο διαδίκτυο. «Αυτός (σ.σ. τα επιδόματα) είναι ο λόγος που οι 25χρονοι δεν ενδιαφέρονται να δουλέψουν», είπε μεταξύ άλλων, ενώ έδωσε και συνέχεια μετά την κριτική που δέχθηκε στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», ανέφερε: «Να κάτσω εγώ να πω αν έχω δουλέψει και τι ένσημα έχω και σε ποιους… Ας ψάξουν να τα βρούνε. Να απαντήσω στο ατσαλάκωτο μπλουζάκι ή στη σιδερωμένη αρκουδίτσα; Σε ποιον να απαντήσω; Ευχαριστώ αυτούς που απευθύνθηκαν προσωπικά στον λογαριασμό μου στο Instagram και είχαμε μία πολύ ωραία συζήτηση… Και με όσους διαφώνησα. Και με τους περισσότερους, το 99% καταλήξαμε μαζί κάπου. Ευχαριστώ για την ωραία και όμορφη προσέγγιση. Από εκεί και πέρα, δεν έχω να πω τίποτα», ήταν η θέση του Φραγκολιά, ενώ αργότερα ανέφερε:

«Η αλήθεια μας παρεξηγείται πάντα. (…) Εγώ γιατί έκανα δύο και τρεις δουλειές τον χρόνο, πριν αρχίσω τα ταξίδια. Είχα και συγκάτοικο για να τα βγάζω πέρα, γιατί έβαλα; Εγώ επίδομα δεν έχω πάρει».

Ένας από τους διαλόγους που ο Κώστας Φραγκολιάς είχε στο διαδίκτυο είναι ο παρακάτω τον οποίο και πόσταρε κάποιος χρήστης: «Άκου πονηρούλη θα βρεις μια εποχιακή δουλειά, χαλαρή, πχ σερβιτόρος, για να έχει και μαύρα τιπς (σ.σ. φιλοδωρήματα), σε τουριστικό προορισμό δυνατό και μόλις το καλοκαίρι τελειώσει, θα μπεις ταμείο και θα σε θρέφω εγώ για τον χειμώνα. Στην έλυσα την απορία;», ήταν η θέση του Φραγκολιά.

Ο άνδρας με τον οποίο συνομιλούσε απάντησε: «Το επίδομα ανεργίας εννοείς. Ρητορική δεξιοφιλελέ. Πάμε παρακάτω. Όταν αντέξεις να δουλέψεις σεζόν 14ωρα, 30 μέρες χωρίς ρεπό, ένα να τα ξαναπούμε. Δεύτερον, τυγχάνει να είμαι από οικογένεια που ο πατέρας μου δούλευε. σεζόν και δεν τον βλέπαμε για 8 μήνες, δεν έβλεπε τα παιδιά του να μεγαλώνουν. Τον χειμώνα έπαιρνε ανεργία για 4 μήνες. Αντί λοιπόν να λες π@π@ριες για τεμπελιά, έλα να δουλέψεις στη Ρόδο 8 μήνες 30 μέρες κ μετά τους άλλους 4 θα σου δώσω εγώ επίδομα να μην επιβαρύνουμε τους υπόλοιπους. Αυτά».

Δείτε παρακάτω τη διαδικτυακή στιχομυθία με τον Φραγκολιά

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έβγαλαν «στη σέντρα» τον Κώστα Φραγκολιά – Ποιος ο λόγος (vid+pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.