ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης: Η συγκλονιστική ομιλία του νευροχειρουργού για τα ακραία μέτρα της κυβέρνησης στους υγειονομικούς

Ο νευροχειρούργος, Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης, σε λόγο του καταγγέλλει την κυβέρνηση για τα μέτρα που πήρε για τον κορονοϊό, ενώ τα βάζει και με συναδέλφους του.
Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης: Η συγκλονιστική ομιλία του νευροχειρουργού για τα ακραία μέτρα της κυβέρνησης στους υγειονομικούς

Ο Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης είναι νευροχειρούργος ο οποίος έχει βγει σε αναστολή επειδή δεν έχει κάνει το εμβόλιο και καταγγέλλει την κυβέρνηση.

Ο Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης έκανε ομιλία, στην οποία τα βάζει με την κυβέρνηση για τα μέτρα που έχει πάρει για να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός.

Ένα από αυτά είναι που οι υγειονομικοί πρέπει οπωσδήποτε να κάνουν το εμβόλιο για να συνεχίσουν να εργάζονται.

Στην ομιλία του μεταξύ άλλων τόνισε πως σιώπησαν αν και βρίσκονται δύο μήνες σε αναστολή για να μην δημιουργούνται αντιπαραθέσεις.

Όμως το μότο της κυβέρνησης όπως είπε είναι ή εμβολιάζεσαι και έχεις προνόμια ή δεν το κάνεις και δεν έχεις δουλειά και καταδικάζεσαι σε ασιτία.

Επίσης θεωρεί το πως θα συνεχιστεί αυτό το μέτρο πως είναι τιμωρία για τους ίδιους. Ενημερώνει πως και σε άλλες κοινωνικές ομάδες προσπάθησαν να το επιβάλουν αλλά βρήκαν σε «βράχο».

Ακόμα καταγγέλλει συναδέλφους του για αδιαφορία και για μη συναδελφική αλληλεγγύη. Τέλος λέει για τα κανάλια πως ενώ υποστηρίζουν τον αγώνα άλλων ατόμων, στην δική τους περίπτωση δεν το πράττουν γιατί πήραν πολλά χρήματα από το κράτος.

Δείτε ολόκληρη την συγκλονιστική ομιλία του στο παρακάτω video:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης: Η συγκλονιστική ομιλία του νευροχειρουργού για τα ακραία μέτρα της κυβέρνησης στους υγειονομικούς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.