×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Έβρος: Άλλα 9 θετικά κρούσματα κορονοϊού απ’ τον γάμο και 35 συνολικά


    Sportime Team

Έβρος: Άλλα 9 θετικά κρούσματα κορονοϊού απ’ τον γάμο και 35 συνολικά. Έβρος: Αυτό που όλοι φοβόταν στην Αλεξανδρούπολη και τον Έβρο...


Έβρος: Αυτό που όλοι φοβόταν στην Αλεξανδρούπολη και τον Έβρο γενικότερα, ότι δηλαδή θα αυξηθούν τα επιβεβαιωμένα θετικά κρούσματα κορονοϊού, σε μια… αλυσίδα που ξεκίνησε με αφορμή γάμο που έγινε το περασμένο Σάββατο, δυστυχώς επιβεβαιώνεται.

Έβρος: Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, άλλα 9 κρούσματα ατόμων που υποβλήθηκαν σε τεστ για Covid-19 και είχαν άμεση ή έμμεση σχέση με τον συγκεκριμένο γάμο, βρέθηκαν θετικά ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 35 από την συγκεκριμένη εκδήλωση, σε 160 δείγματα που ελέγχθηκαν από τα εργαστήρια του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Σε αυτά δεν υπολογίζονται όμως τα πιθανά θετικά που προέκυψαν από τα τεστ σε ιδιωτικά εργαστήρια όλου του Έβρου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες μας έχουν σπεύσει δεκάδες για να υποβληθούν. Είτε άτομα που ήταν στον γάμο, είτε ήρθαν σε επαφή με όσους βρέθηκαν στην εκκλησία και στο γαμήλιο γλέντι που ακολούθησε στο ξενοδοχείο “ΝΕΦΕΛΗ”.

Ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα στο Διδυμότειχο

Επίσης, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ένα από τα θετικά αυτά κρούσματα προέρχεται από το Διδυμότειχο, απ’ όπου είναι η καταγωγή της νύφης και μένουν εκεί συγγενείς της οι οποίοι βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη για το μυστήριο.

Εξάλλου και στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου ήταν αρκετοί αυτοί που πήγαν να δώσουν δείγματα, από την πόλη και τα χωριά του δήμου, αλλά και την περιοχή της Ορεστιάδας, μια και από εκεί υπήρξαν καλεσμένοι.

Το σίγουρο είναι ότι ο κορονοϊός δεν κυκλοφορεί μόνο στην Αλεξανδρούπολη αλλά σε ολόκληρο το νομό Έβρου και ούτε προέρχεται μόνο από τον συγκεκριμένο γάμο.

Η καλόγρια από το μοναστήρι της Μάκρης για παράδειγμα, ουδεμία σχέση είχε με την συγκεκριμένη εκδήλωση. Μην ξεχνάμε ότι στον Έβρο μπορούν να μπαίνουν άτομα που πηγαινοέρχονται στην γειτονική Τουρκία μέσω του τελωνείου των Κήπων, χωρίς να γίνεται κανένας υγειονομικός έλεγχος ή τεστ, ενώ και πολλοί Εβρίτες κυκλοφορούν πηγαίνοντας καλοκαιρινές διακοπές σε νησιά ή άλλες περιοχές της χώρας, όπου εξακριβωμένα υπάρχουν κρούσματα κορονοϊού.

Πηγή: evros-news.gr

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα