ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβρος: Ανέκδοτο οι εξαγγελίες για προσλήψεις νέων συνοριοφυλάκων – Ξεκίνησαν 800 και έγιναν 250

Αρχικά ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτης έκανε λόγο για για 800 προσλήψεις.
Έβρος: Ανέκδοτο οι εξαγγελίες για προσλήψεις νέων συνοριοφυλάκων – Ξεκίνησαν 800 και έγιναν 250

Έβρος: Ανέκδοτο οι εξαγγελίες για προσλήψεις νέων συνοριοφυλάκων, είπε ο πρόεδρος των Συνοριακών Φυλάκων Έβρου, Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς.

Τεράστια ψέματα χαρακτήρισε ο πρόεδρος των Συνοριακών Φυλάκων Έβρου, Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς, τις κατηγορίες της Τουρκίας για το θάνατο 12 μεταναστών στην περιοχή των Υψάλων τις προηγούμενες μέρες.

Ο λόγος για 12 νεκρούς μετανάστες «από 22 που απωθήθηκαν από τους Έλληνες συνοριοφύλακες» που αναφέρει η Τουρκία τις τελευταίες μέρες, με τον κ. Ερντογάν μάλιστα να μιλά για «εθιμική στάση της Ελλάδας» που οδηγεί πρόσφυγες και μετανάστες στο θάνατο.

Ο κ. Γιαλαμάς μίλησε στο Ράδιο Έβρος και στην εκπομπή Εβροσκόπιο μεταφέροντας το μήνυμα των συνοριοφυλάκων Έβρου πως «πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι» και πως ποτέ δεν θα άφηναν κανέναν άνθρωπο αβοήθητο στο έλεος του ποταμού.

«Είναι από τα πιο δύσκολα της υπηρεσίας μας», είπε ο κ. Γιαλαμάς αναφερόμενος στα περιστατικά που κλήθηκαν να παρέμβουν για να σώσουν ανθρώπους.

«Έχουμε σώσει οικογένειες, έχουν πεθάνει άνθρωποι παγωμένοι στα χέρια μας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ο κ. Γιαλαμάς τόνισε πως «ο υβριδικός πόλεμος συνεχίζεται» από την πλευρά της Τουρκίας που εργαλειοποιεί το προσφυγικό ενώ χαρακτήρισε «ανέκδοτο» τις εξαγγελίες για προσλήψεις νέων συνοριοφυλάκων, την ώρα που οι ανάγκες για ανθρώπινο δυναμικό είναι μεγάλες.

Αρχικά ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτης έκανε λόγο για για 800 προσλήψεις, οι επόμενες ανακοινώσεις ανέφεραν 600 και τώρα ο νυν υπουργός κ. Θεοδωρικάκος ανακοίνωσε 250

Τέλος, ο κ. Γιαλαμάς εξέφρασε για μία ακόμη φορά τη θέση των συνοριοφυλάκων που τάσσονται ενάντια σε οποιαδήποτε πληθυσμιακή αύξηση στις δομές του Φυλακίου, γράφει το radioevros.gr.

Έβρος: Ανέκδοτο οι εξαγγελίες για προσλήψεις νέων συνοριοφυλάκων – Ξεκίνησαν 800 και έγιναν 250

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έβρος: Ανέκδοτο οι εξαγγελίες για προσλήψεις νέων συνοριοφυλάκων – Ξεκίνησαν 800 και έγιναν 250», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.