ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβρος: Ασκήσεις σε επιθετικές επιχειρήσεις από 50 Μ/Κ & 31 Μ/Κ ΤΑΞ (vid)

Έβρος: Ασκήσεις σε επιθετικές επιχειρήσεις από 50 Μ/Κ & 31 Μ/Κ ΤΑΞ – Για πρώτη φορά το ΓΕΣ μιλάει ανοιχτά για επιθετικά σενάρια στα πεδία ασκήσεων Φωτιά και ατσάλι στον Έβρο στα πεδία των ασκήσεων στην παραμεθόριο, για να ακουστούν μέχρι και την Κωσνταντινούπολη. Για πρώτη φορά το ΓΕΣ μιλά με ανακοίνωσή του για ασκήσεις...
Έβρος: Ασκήσεις σε επιθετικές επιχειρήσεις από 50 Μ/Κ & 31 Μ/Κ ΤΑΞ (vid)

Έβρος: Ασκήσεις σε επιθετικές επιχειρήσεις από 50 Μ/Κ & 31 Μ/Κ ΤΑΞ – Για πρώτη φορά το ΓΕΣ μιλάει ανοιχτά για επιθετικά σενάρια στα πεδία ασκήσεων

Φωτιά και ατσάλι στον Έβρο στα πεδία των ασκήσεων στην παραμεθόριο, για να ακουστούν μέχρι και την Κωσνταντινούπολη. Για πρώτη φορά το ΓΕΣ μιλά με ανακοίνωσή του για ασκήσεις τα σενάρια αφορούσαν επιθετικές επιχειρήσεις, μια ανάσα από τα τουρκικά σύνορα.

Το μήνυμα της αποτροπής δεν είναι αμυντικό, αλλά όπως φαίνεται στον Έβρο είναι επιθετικό.

Το ισχυρό μήνυμα αποτροπής έστειλαν την προηγούμενη εβδομάδα η 50 και η 31 Ταξιαρχία οι οποίες ασκήθηκαν στα πεδία Βολής «Ψηλός Στάλος« και «Αετός».

Έβρος: Ασκήσεις σε επιθετικές επιχειρήσεις από 50 Μ/Κ & 31 Μ/Κ ΤΑΞ
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ακανοινώσεις του ΓΕΣ την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020, διεξήχθη στο Πεδίο Ασκήσεων – Βολών «ΨΗΛΟΣ ΣΤΑΛΟΣ» στα Λάβαρα Έβρου, η Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΗΣ ΒΙΣΒΙΖΗΣ-20», παρουσία του Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ»), Αντιστράτηγου Άγγελου Ιλαρίδη.

Στην άσκηση, στην οποία εξετάστηκαν διαδικασίες και τεχνικές διεξαγωγής επιθετικών επιχειρήσεων, συμμετείχε προσωπικό και μέσα της 50 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας (50 Μ/Κ ΤΑΞ «ΑΨΟΣ»).

Την προηγούμενη ημέρα, την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020, διεξήχθη στο Πεδίο Ασκήσεων Βολών «ΑΕΤΟΣ» στην Αλεξανδρούπολη Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΕΚΤΟΡΑΣ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ) η Τακτική Άσκηση (ΤΑΜΣ) «ΕΚΤΟΡΑΣ-20», παρουσία του Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ»), Αντιστράτηγου Άγγελου Ιλαρίδη.

Στην άσκηση, στην οποία εξετάστηκαν διαδικασίες και τεχνικές διεξαγωγής επιθετικών επιχειρήσεων, συμμετείχε προσωπικό Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας (31 Μ/Κ ΤΑΞ «ΚΑΜΙΑ»).

Πηγή: armyvoice.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έβρος: Ασκήσεις σε επιθετικές επιχειρήσεις από 50 Μ/Κ & 31 Μ/Κ ΤΑΞ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.