ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβρος: Ελληνικά F16 πάνω από τον φράχτη στις Καστανιές (vid)

Έβρος: Παραμονές τις Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 δύο αεροσκάφη F16 πέταξαν πάνω από τις Καστανιές στα ελληνοτουρικά σύνορα. Με αυτό τον τρόπο εστάλη ένα μήνυμα στην Τουρκία, η οποία συνεχίζει να προκαλεί στην περιοχή παρά τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει όλος ο πλανήτης λόγω του COVID-19. Τραβήχτηκαν και ερασιτεχνικά βίντεο και σύμφωνα με...
Έβρος: Ελληνικά F16 πάνω από τον φράχτη στις Καστανιές (vid)

Έβρος: Παραμονές τις Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 δύο αεροσκάφη F16 πέταξαν πάνω από τις Καστανιές στα ελληνοτουρικά σύνορα. Με αυτό τον τρόπο εστάλη ένα μήνυμα στην Τουρκία, η οποία συνεχίζει να προκαλεί στην περιοχή παρά τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει όλος ο πλανήτης λόγω του COVID-19.

Τραβήχτηκαν και ερασιτεχνικά βίντεο και σύμφωνα με αυτά τα F16 έκαναν την Τρίτη (24/3) δύο κύκλους πάνω από το χωριό Μοράσια έως το Εθνικό Φυλάκιο 1 στις καστανιές και στη συνέχεια αποχώρησαν. Με ενθουσιασμό αντέδρασαν οι δυνάμεις στρατού και σωμάτων ασφαλείας που επιτηρούν την περιοχή. Βέβαια, δεν έλειψε και η ανησυχία σε μόνιμους κατοίκους. Ο Έβρος καιρό τώρα, άλλωστε, είναι στο… πόδι.

Να σημειωθεί πως στις 11 Μαρτίου είχαν πετάξει δύο τουρκικά F16 πάνω από το ελληνικό έδαφος πλησίον του χωριού Πύθιο. Τότε είχαν παρενοχλήσει ελληνικό ελικόπτερο που πραγματοποιούσε πτήσεις ελέγχου των ροών παράνομων μεταναστών προς την Ελλάδα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έβρος: Ελληνικά F16 πάνω από τον φράχτη στις Καστανιές (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.