ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβρος: «Επίθεση» Δένδια σε ΣΥΡΙΖΑ: «Συμφωνείτε με τα fake news των ακροδεξιών sites;»

«Επίθεση» στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε το γραφείο Τύπου του Νίκου Δένδια, απαντώντας  σε κοινή δήλωση των τομεαρχών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου και Εθνικής Άμυνας Θοδωρή Δρίτσα. Το θέμα φυσικά είναι τα όσα γίνονται στον Έβρο και το ζήτημα που προέκυψε χθες, με αφορμή την αλλαγή της κοίτης του ποταμού και για το οποίο...
Έβρος: «Επίθεση» Δένδια σε ΣΥΡΙΖΑ: «Συμφωνείτε με τα fake news των ακροδεξιών sites;»

«Επίθεση» στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε το γραφείο Τύπου του Νίκου Δένδια, απαντώντας  σε κοινή δήλωση των τομεαρχών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου και Εθνικής Άμυνας Θοδωρή Δρίτσα.

Το θέμα φυσικά είναι τα όσα γίνονται στον Έβρο και το ζήτημα που προέκυψε χθες, με αφορμή την αλλαγή της κοίτης του ποταμού και για το οποίο η Ελλάδα έστειλε διάβημα στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα, το γραφείο Τύπου ανέφερε: «Τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και εθνικής άμυνας πρέπει να αντιμετωπίζονται με τη δέουσα σοβαρότητα».

Ακόμα, σημειώνεται ότι: ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, στη ραδιοφωνική του συνέντευξη, η οποία δεν έγινε την Πέμπτη 21/5, αλλά την Τετάρτη 20/5, αναφέρθηκε όχι στο ποια ήταν, αλλά στο ποια θα έπρεπε να ήταν η στάση της Τουρκίας, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: “Διότι ξέρετε, οι δίαυλοι, μπορεί να υπάρχουν, αλλά πρέπει κι από την άλλη πλευρά να υπάρχει καλή θέληση ν’ ακούσουν αυτά που θέλουμε να τους πούμε”». Υπογραμμίζει πως «στην πραγματικότητα επίσης, ουδείς υποβάθμισε το ζήτημα στον Έβρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόντρα Μπογδάνου με την Επιτροπή «Ελλάδα 2021», λόγω ανάρτησης για τη δολοφονία του Λαμπράκη!

Στο ίδιο πλαίσιο, αναφέρεται ότι «ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών Θεμιστοκλής Δεμίρης, με εντολή του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια και με βάση την καταγραφή των συμβάντων από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μετά από σειρά επαφών όλες τις προηγούμενες ημέρες, προέβη και σε ρηματική διακοίνωση προς τον πρέσβη της Τουρκίας στην Αθήνα, Μπουράκ Οζούγκεργκιν, σχετικά με την πρόσφατη κίνηση περιορισμένου αριθμού Τούρκων πολιτών και στρατιωτικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν μετρήσεις στην περιοχή των Φερρών».

Έπειτα από τα όσα προαναφέρθηκαν, το γραφείο Τύπου του Νίκου Δένδια, σημείωσε πως «το μόνο ερώτημα που παραμένει είναι αν οι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν με τα fake news του κ. Βελόπουλου και των ακροδεξιών sites».

Ενώ στο τέλος τονίζει ότι «από την πλευρά της, η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα συνεχίσει να πορεύεται, χωρίς μεγαλοστομίες και υστερικές κραυγές, στον δρόμο της αποφασιστικής υπεράσπισης της χώρας, όπως έπραξε πρόσφατα, κατά την εργαλειοποίηση των μεταναστευτικών ροών από την Τουρκία, και πάλι στον Έβρο».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έβρος: «Επίθεση» Δένδια σε ΣΥΡΙΖΑ: «Συμφωνείτε με τα fake news των ακροδεξιών sites;»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.