ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβρος: Επίθεση μεταναστών στους αστυνομικούς με καδρόνια και πέτρες! (vid)

Έβρος: Νέα επεισόδια προκάλεσαν μετανάστες, οι οποίοι πέταξαν πέτρες και καδρόνια, τραυματίζοντας μάλιστα έναν αστυνομικό.
Έβρος: Επίθεση μεταναστών στους αστυνομικούς με καδρόνια και πέτρες! (vid)

Έβρος: Και νέο γύρο επεισοδίων προκάλεσαν το απόγευμα της Κυριακής (1/3) οι χιλιάδες μετανάστες (οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι παράνομοι) που βρίσκονται στις Καστανιές.

Λίγο μετά τις 16:00 το συγκεντρωμένο πλήθος άρχισε να πετά διάφορα αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με ρίψη χημικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  κατά τη διάρκεια του περιστατικού, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στο πρόσωπο από πέτρα που εκσφενδονίστηκε από την πλευρά των μεταναστών.

Ο άτυχος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου για τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι καλά στην υγεία του.

Μάλιστα ο ίδιος ζήτησε να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα και πάλι στα καθήκοντά του.

Εξάλλου, τουλάχιστον δύο αυτοκίνητα του στρατού και της αστυνομίας έχουν υποστεί φθορές από τον πετροπόλεμο. Στην επιχείρηση αναχαίτισης οι αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν και όχημα ρίψης νερού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έβρος: Επίθεση μεταναστών στους αστυνομικούς με καδρόνια και πέτρες! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.