ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβρος: Οι Τούρκοι συνέλαβαν δημοσιογράφο του Open! (vids)

Ξεφεύγει η κατάσταση στον Έβρο...
Έβρος: Οι Τούρκοι συνέλαβαν δημοσιογράφο του Open! (vids)

Τα τελευταία 24ωρα ο Έβρος είναι στο επίκεντρο των ειδήσεων και όπως φαίνεται τα πράγματα εκεί έχουν ξεφύγει μετά τα τελευταία νέα!

Όπως έγινε γνωστό οι Τούρκοι συνέλαβαν την ανταποκρίτρια του Open TV και του ethnos.gr, Μαρία Ζαχαράκη!

Κάτι το οποίο ανέφερε η ίδια, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Μου είπαν ότι είσαι σε στρατιωτική και απαγορευμένη περιοχή και με συνέλαβαν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Έβρος: «Ντου» μεταναστών, προσπάθησαν να σπάσουν το μπλόκο των Αρχών! (vids)

Συγκεκριμένα μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού, είπε: «Η στρατοχωροφυλακή μας έδιωξε από το σημείο γιατί πολύ απλά δεν ήθελαν να είμαστε εκεί.

Όταν ρώτησα γιατί οι πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται εκεί μου απάντησαν ότι μπορούν να έρχονται ελεύθερα εδώ. Κατά λέξη μου είπαν ότι “έχουν εντολή από την κυβέρνηση αυτοί να βρίσκονται εδώ”.

Στη συνέχεια με συνέλαβαν για εξακρίβωση στοιχείων όπου εκεί βέβαια όταν άκουσαν ότι είμαι Ελληνίδα δημοσιογράφος άρχισαν να με κατηγορούν και να με ρωτούν “γιατί δεν ανοίγετε τα σύνορα” λες και ήμουν εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έβρος: Οι Τούρκοι συνέλαβαν δημοσιογράφο του Open! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.