ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβρος – Mεταναστευτικό: Ένταση μετά τη νέα προσπάθεια… εισβολής! (vid)

Νέα επεισόδια στα ελληνοτουρκικά σύνορα, καθώς μετανάστες άναψαν μεγάλες φωτιές και προσπάθησαν να ρίξουν το φράχτη.
Έβρος – Mεταναστευτικό: Ένταση μετά τη νέα προσπάθεια… εισβολής! (vid)

Έβρος – μεταναστευτικό: Νέα… εισβολή στην ελληνική επικράτεια επιχείρησαν το βράδυ της Τετάρτης (11/3) οι μετανάστες που έχουν συγκεντρωθεί στα τουρκικά σύνορα εδώ και αρκετές ημέρες.

Συγκεκριμένα χρησιμοποίησαν μολότοφ και μεγάλες φωτιές προκειμένου να ρίξουν τον φράχτη.  Με δακρυγόνα απαντούν οι ελληνικές Αρχές. Στο πλευρό της Ελλάδας βρίσκονται δυνάμεις και της Frontex που βρίσκονται στην περιοχή εδώ και λίγες ώρες

Όπως έγινε γνωστό, η ένταση άρχισε όταν μια ομάδα περίπου 300 ατόμων επιχείρησε να φτάσει στο φράχτη. Μάλιστα το πλήθος άρχισε να πετάει πέτρες και οι τουρκικές δυνάμεις δακρυγόνα!

Η «απάντηση» της ελληνικής πλευράς ήταν εκτεταμένη ρήψη χημικών  προκειμένου να αποτρέψουν την παράνομη είσοδο στους μετανάστες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έβρος – Mεταναστευτικό: Ένταση μετά τη νέα προσπάθεια… εισβολής! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.