ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβρος – Μεταναστευτικό: Συνεχίζονται οι εντάσεις στα σύνορα (vids)

Συνεχίζονται οι εντάσεις στον Έβρο
Έβρος – Μεταναστευτικό: Συνεχίζονται οι εντάσεις στα σύνορα (vids)

Συνεχίζονται και σήμερα οι εντάσεις στον Έβρο για το μεταναστευτικό, με την πλευρά της Τουρκίας να προκαλεί όλο και περισσότερο.

Οι δυνάμεις της γειτονικής χώρας, όχι μόνο δίνουν διάφορά… πολεμοφόδια στους μετανάστες, αλλά πλέον έχουν ρόλο στις επιθέσεις που γίνονται προς την ελληνική πλευρά.

Σημαντικότερο παράδειγμα, το τουρκικό θωρακισμένο, το οποίο καταγράφηκε να πέφτει πάνω σε μέρος του φράχτη που υπάρχει στα σύνορα. Οι ρίψεις χημικών δεν έχουν σταματήσει, με το πλήθος που θέλει να μπει στην Ελλάδα, να αυξάνεται συνεχώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός (8/3): Νεφώσεις και τοπικές βροχές

Μάλιστα ο Τούρκος υπουργός εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, τόνισε ότι έχουμε να δούμε και άλλα πράγματα, λέγοντας: «Δεν είναι μόνο ό,τι έχει γίνει μέχρι τώρα, αλλά και τι θα γίνει μετά».

Την ίδια ώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σε τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε ότι ο Τούρκος Πρέσβης, έχει ήδη κληθεί από το Υπουργείο Εξωτερικών. «Δεν είναι κάτι άγνωστο.

Είναι δυνατόν να λέει ο Πρόεδρος Ερντογάν ότι σκοτώνουμε κόσμο; Αν είναι δυνατόν. Αυτά είναι απαράδεκτα, παραμύθια και ψέματα και προσπαθούμε, με όλους τους τρόπους, να αναδείξουμε στη διεθνή κοινότητα τι πραγματικά συμβαίνει».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έβρος – Μεταναστευτικό: Συνεχίζονται οι εντάσεις στα σύνορα (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.