ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβρος: Νεκρός 46χρονος πυροσβέστης

Η κακοκαιρία όμως άφησε πίσω της και έναν νεκρό πυροσβέστη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην προσπάθεια του να απεγκλωβίσει μαθητές σε σχολείο της περιοχής Απαλού.
Έβρος: Νεκρός 46χρονος πυροσβέστης

Ο Έβρος επλήγη από σφοδρές βροχοπτώσεις με αποτέλεσμα μέσα σε πολύ λίγη ώρα να πλημμυρίσουν αρκετές περιοχές. Η κακοκαιρία όμως άφησε πίσω της και έναν νεκρό πυροσβέστη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην προσπάθεια του να απεγκλωβίσει μαθητές σε σχολείο της περιοχής Απαλού.

Συγκλονισμένη είναι εδώ και λίγη ώρα η τοπική κοινωνία στον Έβρος από τον θάνατο του πυροσβέστη Γιάννη Ζαφειρόπουλου. Ο 46χρονος πατέρας τριών παιδιών βρίσκονταν σε υπηρεσιακό όχημα το οποίο εξαιτίας των ορμητικών χειμάρρων εξετράπη της πορείας του.

Στην προσπάθεια του να σωθεί, o πυροσβέστης βγήκε από το όχημα και παρασύρθηκε σε φρεάτιο από ορμητικό όγκo νερών. Ο άτυχος αρχιπυροσβέστης παρασύρθηκε από το ρέμα του Απαπλού και ύστερα από έρευνες, η σορός του εντοπίστηκε στο εσωτερικό του αεροδρομίου, σύμφωνα με το focustonevro.gr.

Αφού εντοπίστηκε, ο 46χρονος αρχιπυροσβέστης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πηγή: Newsit.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έβρος: Νεκρός 46χρονος πυροσβέστης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.