ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβρος: «Ντου» μεταναστών, προσπάθησαν να σπάσουν το μπλόκο των Αρχών! (vids)

Μαζική προσπάθεια να σπάσουν το μπλόκο των αστυνομικών στις Καστανιές, έκαναν το βράδυ της Παρασκευής (28/2) οι μετανάστες.
Έβρος: «Ντου» μεταναστών, προσπάθησαν να σπάσουν το μπλόκο των Αρχών! (vids)

Έβρος: Ακραίες καταστάσεις επικρατούν στα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία, μετά τη μαζική ροή μεταναστών προς τη χώρα μας από τη γειτονική χώρα.

Όπως μετέδωσε το www.thrakinea.gr, το βράδυ της Παρασκευής (28/2) έγινε συντονισμένη προσπάθεια από τους μετανάστες στις Καστανιές, ώστε να σπάσουν το μπλόκο των αστυνομικών.

Η αστυνομία που ήταν ενισχυμένη με νέες δυνάμεις προχώρησε σε ρίψη δακρυγόνων. Οι μετανάστες προσπαθησαν να πλησιάσουν τους αστυνομικούς φωνάζοντας παράλληλα και συνθήματα.

Στην περιοχή οι καιρικές συνθήκες που επικράτησαν ήταν άσχημες, καθώς υπήρχε έντονη βροχόπτωση. Η Ελληνική πλευρά δέχθηκε απίστευτη πίεση, ενώ να προσθέσουμε ότι λόγω του σημείου, οπτική πρόσβαση έχουν μόνο Τούρκοι δημοσιογράφοι.

Εξάλλου, όπως μετέδωσε το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων «Deutsche Welle» 120.000 πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται ήδη κοντά στα παράλιες για να μετακινηθούν προς την Ελλάδα!

Αν κάτι τέτοιο ισχύει αντιλαμβάνεται κανείς πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση για την ελληνικές Αρχές και γενικότερα τη χώρα μας.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έβρος: «Ντου» μεταναστών, προσπάθησαν να σπάσουν το μπλόκο των Αρχών! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.