ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβρος: Προβλήματα και χημικά στα σύνορα με την Τουρκία

Αρκετά ηλεκτρισμένη είναι η ατμόσφαιρα στον Έβρο και συγκεκριμένα στα ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου βρίσκονται μετανάστες, που θέλουν να περάσουν στη χώρα μας. Όλα αυτά μετά τις απειλές που εξαπέλυσε ο Ερντογάν περί πολιτικής ανοιχτών συνόρων, με τους πρόσφυγες να μαζεύονται όλο και περισσότεροι στην ουδέτερη ζώνη, θέλοντας να μπουν από το τελωνείο στις Καστανιές. ΔΙΑΒΑΣΤΕ...
Έβρος: Προβλήματα και χημικά στα σύνορα με την Τουρκία

Αρκετά ηλεκτρισμένη είναι η ατμόσφαιρα στον Έβρο και συγκεκριμένα στα ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου βρίσκονται μετανάστες, που θέλουν να περάσουν στη χώρα μας.

Όλα αυτά μετά τις απειλές που εξαπέλυσε ο Ερντογάν περί πολιτικής ανοιχτών συνόρων, με τους πρόσφυγες να μαζεύονται όλο και περισσότεροι στην ουδέτερη ζώνη, θέλοντας να μπουν από το τελωνείο στις Καστανιές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΓΓΑ: «Μπορεί να αλλάξει η εισήγηση λόγω κορονοϊού»

Έτσι, υπάρχει αρκετά μεγάλη αστυνομική δύναμη, που συνεχίζει να ενισχύεται, που ρίχνουν χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.

Στο σημείο υπολογίζεται ότι βρίσκονται περίπου 400 άτομα, ανάμεσα τους μικρά παιδιά, ενώ φορούν μάσκες και μαντήλια, λόγω των χημικών.

Μετά το κλείσιμο του τελωνείου η ελληνική πλευρά, θέλησε να τους πείσει να επιστρέψουν πίσω, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες δεν τους δέχεται η Τουρκία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έβρος: Προβλήματα και χημικά στα σύνορα με την Τουρκία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.