ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβρος: Σε επιφυλακή οι ελληνικές στρατιωτικές μονάδες!

Καμιά σχέση η επιφυλακή με λαθρομετανάστες
Έβρος: Σε επιφυλακή οι ελληνικές στρατιωτικές μονάδες!

Σε συναγερμό και ύψιστη επιφυλακή έχουν τεθεί οι ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις στον Έβρο εδώ και αρκετή ώρα και ανάλογα με τις εξελίξεις προετοιμάζονται για οποιοδήποτε ενδεχόμενο.

Έβρος: Όπως ανέφερε το Evros-news.gr, λίγο πριν το μεσημέρι στρατιωτικοί κλήθηκαν να μπουν εσπευσμένα στις μονάδες που υπηρετούν, ανακλήθηκαν άδειες και ενημερώθηκαν άμεσα όσοι έκαναν χρήση τους, κάτι που όπως είναι φυσικό προκάλεσε ερωτηματικά αρχικά σε πολύ κόσμο που έχει συγγενικές ή άλλες σχέσεις με στρατιωτικούς, ανησυχία στη συνέχεια ακόμα και αναστάτωση σε διάφορες περιοχές του Έβρου.

Παράλληλα άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορα σενάρια που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Έβρος: Κανένα επεισόδιο στα σύνορα

Όποιες πληροφορίες καταφέραμε να συγκεντρώσουμε, αναφέρουν ότι η κινητοποίηση και η επιφυλακή στις ένοπλες δυνάμεις μας δεν έχει σχέση με πιθανή απόπειρα μαζικής εισβολής λαθρομεταναστών από την Τουρκία στον Έβρο και φυσικά ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ οποιασδήποτε μορφής επεισόδιο στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Όπως γράψαμε, αφορά την ετοιμότητα που τέθηκαν οι ένοπλες δυνάμεις σε όλα τα σύνορα (Έβρο, νησιά), λόγω της εντεινόμενης τουρκικής προκλητικότητας και του ενδεχόμενου να κάνουν έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές της Κω, Κρήτης και Καστελόριζου που είναι ελληνικές και την αντίδραση που έχει αποφασίσει να έχει η Ελλάδα.

Μάλιστα και οι στρατιωτικοί που μπήκαν στις μονάδες τους και είναι σε ετοιμότητα, δεν έχουν ενημερωθεί για τον λόγο που τέθηκαν σε ύψιστη επιφυλακή και αν χρειαστεί φυσικά να κάνουν ακόμα και επάνδρωση θέσεων στην οριογραμμή των ελληνοτουρκικών συνόρων.

ΠΗΓΗ: Evros-news.gr

Καστελόριζο – Ερντογάν για Navtex: «Δεν χρειαζόμαστε την άδεια κανενός»!

Καστελόριζο – Ένοπλες Δυνάμεις: Ανακαλούνται οι άδειες στρατιωτικών!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έβρος: Σε επιφυλακή οι ελληνικές στρατιωτικές μονάδες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.