ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβρος: Βίντεο με τους Τούρκους στρατιώτες στην επίμαχη περιοχή!

Έβρος: Βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει Τούρκους στρατοχωροφύλακες να παραμένουν στην επίμαχη περιοχή Μελισσοκομείο στον Έβρο, όντας, βέβαια, στην τουρκική πλευρά, έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι Τούρκοι παρακολουθούν στενά τις πυρετώδεις προετοιμασίες για την κατασκευή του φράχτη που θα είναι ενισχυμένος, ενώ έχει ήδη οριοθετηθεί το σημείο...
Έβρος: Βίντεο με τους Τούρκους στρατιώτες στην επίμαχη περιοχή!

Έβρος: Βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει Τούρκους στρατοχωροφύλακες να παραμένουν στην επίμαχη περιοχή Μελισσοκομείο στον Έβρο, όντας, βέβαια, στην τουρκική πλευρά, έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι Τούρκοι παρακολουθούν στενά τις πυρετώδεις προετοιμασίες για την κατασκευή του φράχτη που θα είναι ενισχυμένος, ενώ έχει ήδη οριοθετηθεί το σημείο που θα στηθεί.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς και είναι έτοιμες για παν ενδεχόμενο και μία δεύτερη απόπειρα από πλευράς Τουρκίας να στείλει πρόσφυγες και μετανάστες στην Τουρκία, ενώ από αύριο Παρασκευή πιάνουν δουλειά οι εκατοντάδες αστυνομικές δυνάμεις που στάλθηκαν στην περιοχή με συνεχείς περιπόλους και ενέδρες.

Δείτε το βίντεο από το Open:

 

 

Πηγή: Enikos.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έβρος: Βίντεο με τους Τούρκους στρατιώτες στην επίμαχη περιοχή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.