ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: «Χαμός» από κόσμο σε πανηγύρι (pics, vid)

Το πρώτο μεγάλο πανηγύρι της Εύβοιας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου με καλεσμένους λαϊκούς καλλιτέχνες, με τον κόσμο να ξεπερνάει τα 2.000 άτομα. Ο χώρους του γηπέδου των Καθενών Ευβοίας γέμισε ασφυκτικά από κόσμο ξεπερνώντας τα 2000 άτομα όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και τα βίντεο που εξασφάλισε το eviathema.gr. Οι διοργανωτές, της εκδήλωσης...
Εύβοια: «Χαμός» από κόσμο σε πανηγύρι (pics, vid)

Το πρώτο μεγάλο πανηγύρι της Εύβοιας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου με καλεσμένους λαϊκούς καλλιτέχνες, με τον κόσμο να ξεπερνάει τα 2.000 άτομα.

Ο χώρους του γηπέδου των Καθενών Ευβοίας γέμισε ασφυκτικά από κόσμο ξεπερνώντας τα 2000 άτομα όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και τα βίντεο που εξασφάλισε το eviathema.gr.

Οι διοργανωτές, της εκδήλωσης εξασφάλισαν όλες τις απαραίτητες άδειες για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης ενώ στον χώρο υπήρχε και δικηγόρος εκ μέρους της ομάδας των Καθενών για παν ενδεχόμενο.

Στο σημείο λίγο πριν αρχίσει το γλέντι κατεύθασε μεικτό κλιμάκιο της αστυνομίας για τους ελέγχους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ψαχνών Μιχάλης Καλαβρής, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ανδρέας Κουλοχέρης, ο γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Δημητρίου ενώ λίγο μετά τις 2 το βράδυ κατεύθασε και η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Εύβοια πανηγύρι

Εύβοια πανηγύρι

Εύβοια πανηγύρι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εύβοια: «Χαμός» από κόσμο σε πανηγύρι (pics, vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.