×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Εύβοια: Κόπηκε η γέφυρα στο Βασιλικό, τουλάχιστον 15 αυτοκίνητα βρέθηκαν στη θάλασσα! (vids)


    Αλέξανδρος Κωτάκης

Εύβοια: Κόπηκε η γέφυρα στο Βασιλικό, τουλάχιστον 15 αυτοκίνητα βρέθηκαν στη θάλασσα! (vids). Εύβοια: Στο Βασιλικό η γέφυρα που βρίσκεται πάνω από τον Λήλαντα ποταμό έχει υποστεί μερική κατάρρευση, όπως και το οδόστρωμα σε άλλα σημεία.


Μεγάλες ζημιές και καταστροφές έχουν προκληθεί από την κακοκαιρία «Θάλεια» που πλήττει την Εύβοια τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με όσα είπε Γιάννης Ρουμελιώτης από το Βασιλικό Ευβοίας, στον Realfm «…βρισκόμαστε στην παραλία, δίπλα στις εκβολές του ποταμού Λήλα. Πρόκειται για ολική καταστροφή, δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ασύλληπτη τραγωδία από την κακοκαιρία στην Εύβοια με νεκρούς: Με ελικόπτερα οι απεγκλωβισμοί!

Το νερό έχει φτάσει το 1,5 μέτρο. Μέσα στο σπίτι μας το νερό είναι στο μισό μέτρο. Τα αυτοκίνητά μας έχουν καταστραφεί. 15-20 αυτοκίνητα έχουν καταλήξει στη θάλασσα».

Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν υπάρχει οδική πρόσβαση στο σημείο, ενώ έχει κοπεί και το νερό. «Έχει έρθει η ΕΜΑΚ, είμαστε σε επαφή, αυτή τη στιγμή δίνουν προτεραιότητα στις ευπαθείς ομάδες», πρόσθεσε.

Παράλληλα στο Βασιλικό η γέφυρα που βρίσκεται πάνω από τον Λήλαντα ποταμό έχει υποστεί μερική κατάρρευση, όπως και το οδόστρωμα σε άλλα σημεία, ενώ έχουν πέσει κολώνες φωτισμού και πυλώνες υψηλής τάσης της ΔΕΗ. Η Αστυνομία έχει αποκλείσει το σημείο κι εκτρέπει τους οδηγούς.

Δείτε παρακάτω βίντεο από την ιστοσελίδα enikos.gr

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα