ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια – Πλημμύρες: Φωτογραφίες και βίντεο από τις καταστροφές που σοκάρουν (vids+pics)

Ανυπολόγιστες είναι οι καταστροφές στην Εύβοια, όπου η κακοκαιρία «Θάλεια» σάρωσε τα πάντα, προκαλώντας πλημμύρες που είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι, ανάμεσά τους κι ένα βρέφος μόλις οχτώ μηνών. Παράλληλα δύο άτομα αγνοούνται Τεράστια μάχη έδιναν όλη τη νύχτα η πυροσβεστική και η αστυνομία. Το φως της ημέρας αποκάλυψε το...
Εύβοια – Πλημμύρες: Φωτογραφίες και βίντεο από τις καταστροφές που σοκάρουν (vids+pics)

Ανυπολόγιστες είναι οι καταστροφές στην Εύβοια, όπου η κακοκαιρία «Θάλεια» σάρωσε τα πάντα, προκαλώντας πλημμύρες που είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι, ανάμεσά τους κι ένα βρέφος μόλις οχτώ μηνών. Παράλληλα δύο άτομα αγνοούνται

Τεράστια μάχη έδιναν όλη τη νύχτα η πυροσβεστική και η αστυνομία. Το φως της ημέρας αποκάλυψε το μέγεθος της τραγωδίας στην Εύβοια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εύβοια: Πέντε οι νεκροί, δύο οι αγνοούμενοι από τη φονική κακοκαιρία (vid)

Τα Ψαχνά, τα Πολιτικά και το Βασιλικό είναι οι περιοχές που επλήγησαν περισσότερο από το φονικό πέρασμα της κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα σοβαρό πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στο Βασιλικό καθώς, από τις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή, υπερχείλισε ο Λήλαντας ποταμός με αποτέλεσμα η γέφυρα εκεί να υποστεί κάποια προβλήματα. Η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Εύβοια: Συγκινεί η εικόνα διασώστη που φιλάει μωράκι πριν το παραδώσει στους δικούς του (vid)

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από τις συνέπειες της Θεομηνίας.

 Εύβοια - Πλημμύρες: Φωτογραφίες και βίντεο από τις καταστροφές που σοκάρουν (vids+pics)  Εύβοια - Πλημμύρες: Φωτογραφίες και βίντεο από τις καταστροφές που σοκάρουν (vids+pics)  Εύβοια - Πλημμύρες: Φωτογραφίες και βίντεο από τις καταστροφές που σοκάρουν (vids+pics)  Εύβοια - Πλημμύρες: Φωτογραφίες και βίντεο από τις καταστροφές που σοκάρουν (vids+pics)  Εύβοια - Πλημμύρες: Φωτογραφίες και βίντεο από τις καταστροφές που σοκάρουν (vids+pics)  Εύβοια - Πλημμύρες: Φωτογραφίες και βίντεο από τις καταστροφές που σοκάρουν (vids+pics)  Εύβοια - Πλημμύρες: Φωτογραφίες και βίντεο από τις καταστροφές που σοκάρουν (vids+pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εύβοια – Πλημμύρες: Φωτογραφίες και βίντεο από τις καταστροφές που σοκάρουν (vids+pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.