ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια – Πλημμύρες: Παραμένει το κοντέινερ στη θάλασσα – Σκουπίδια σχημάτισαν μικρά νησιά! (vid)

Πλημμύρες Εύβοια: Ακόμη δεν έχουν απομακρύνει το κοντέινερ από τη θάλασσα, ενώ τα σκουπίδια έχουν σχηματίσει... μικρά νησιά!
Εύβοια – Πλημμύρες: Παραμένει το κοντέινερ στη θάλασσα – Σκουπίδια σχημάτισαν μικρά νησιά! (vid)

Εύβοια – Πλημμύρες: Μπορεί από τις φονικές πλημμύρες στην Εύβοια με τους οκτώ νεκρούς και τις ανυπολόγιστες υλικές ζημιές, να έχει περάσει μία και πλέον εβδομάδα, ωστόσο τα απομεινάρια παραμένουν εκεί και συνεχίζουν να σοκάρουν.

Χαρακτηριστικά όσα καταγγέλλουν οι κάτοικοι όπως ένα κοντέινερ που κατέβασε ο χείμαρρος και το έφτασε ως απέναντι στις ακτές του Ωρωπού!

Επίσης στην Εύβοια σκουπίδια που κατέληξαν μέσα στην θάλασσα από τα ορμητικά ρεύματα έχουν δημιουργήσει… μικρά νησιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Σχολεία: Έτσι θα λειτουργήσουν – Τι αποφάσισε το Υπουργείου Παιδείας (vid)

Να σημειώσουμε ακόμη οτι πάνω από 1.700 είναι τα κτίρια που έχουν καταστραφεί στο νησί.

Εύβοια – Πλημμύρες: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εύβοια – Πλημμύρες: Παραμένει το κοντέινερ στη θάλασσα – Σκουπίδια σχημάτισαν μικρά νησιά! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.