ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Σε γκρεμό 50 μέτρων εντοπίστηκε ο οδηγός τρακτέρ

Σε μια δύσκολη επιχείρηση προχώρησε σήμερα το μεσημέρι το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Κύμης μετά την πτώση του άτυχου 86χρονου σε γκρεμό στο Βίταλο στην Εύβοια. Τόσο ο προϊστάμενος του κλιμακίου Δημήτρης Δεμερούτης όσο και οι συνάδελφοι του πυροσβέστες έφτασαν αμέσως στο σημείο όπου ανετράπη το τρακτέρ του 86χρονου και ξεκίνησαν τις έρευνες το αποτέλεσμα των οποίων...
Εύβοια: Σε γκρεμό 50 μέτρων εντοπίστηκε ο οδηγός τρακτέρ

Σε μια δύσκολη επιχείρηση προχώρησε σήμερα το μεσημέρι το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Κύμης μετά την πτώση του άτυχου 86χρονου σε γκρεμό στο Βίταλο στην Εύβοια.

Τόσο ο προϊστάμενος του κλιμακίου Δημήτρης Δεμερούτης όσο και οι συνάδελφοι του πυροσβέστες έφτασαν αμέσως στο σημείο όπου ανετράπη το τρακτέρ του 86χρονου και ξεκίνησαν τις έρευνες το αποτέλεσμα των οποίων ήταν τραγικό καθώς εντόπισαν τον οδηγό του του τρακτέρ νεκρό σε γκρεμό 50 μέτρων.

Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες:

Εύβοια

Εύβοια

Πηγή: evima.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εύβοια: Σε γκρεμό 50 μέτρων εντοπίστηκε ο οδηγός τρακτέρ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.