ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Τεράστιες ζημιές στο κλειστό Βασιλικού (vid)

Τεράστιες ζημιές στο κλειστό γυμναστήριο του Βασιλικού από την κακοκαιρία που έπληξε το βράδυ την Εύβοια και κυρίως τις περιοχές του Ληλαντίου και τα Ψαχνά-Πολιτικά. Στο Ληλάντιο πλημμύρισε ο ποταμός Λήλας, προκαλώντας τεράστιες ζημιές μεταξύ άλλων και στο κλειστό γυμναστήριο του Βασιλικού στην Εύβοια, όπου το νερό σκέπασε το παρκέ, ενώ προκάλεσε μεγάλες ζημιές και...
Εύβοια: Τεράστιες ζημιές στο κλειστό Βασιλικού (vid)

Τεράστιες ζημιές στο κλειστό γυμναστήριο του Βασιλικού από την κακοκαιρία που έπληξε το βράδυ την Εύβοια και κυρίως τις περιοχές του Ληλαντίου και τα Ψαχνά-Πολιτικά.

Στο Ληλάντιο πλημμύρισε ο ποταμός Λήλας, προκαλώντας τεράστιες ζημιές μεταξύ άλλων και στο κλειστό γυμναστήριο του Βασιλικού στην Εύβοια, όπου το νερό σκέπασε το παρκέ, ενώ προκάλεσε μεγάλες ζημιές και στο χώρο των αποδυτηρίων.

Δείτε παρακάτω σε βίντεο που τράβηξε ο παράγοντας του ΓΑΣ Βασιλικού Θάνος Κουσερής που κατάφερε το πρωί να προσεγγίσει το χώρο του κλειστού γυμναστηρίου, το μέγεθος της καταστροφής.

Πηγή: stereabasket.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εύβοια: Τεράστιες ζημιές στο κλειστό Βασιλικού (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.