ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Τραγική η κατάσταση μετά τις φωτιές – 9 στους 10 τουρίστες ακυρώνουν τις κρατήσεις τους

Τεράστιο είναι στον πλήγμα στον τουριστικό κλάδο μετά το πέρασμα της πύρινης λαίλαπας στη Βόρεια Εύβοια.
Εύβοια: Τραγική η κατάσταση μετά τις φωτιές – 9 στους 10 τουρίστες ακυρώνουν τις κρατήσεις τους

Η Βόρεια Εύβοια μετράει τις πληγές της μετά το πέρασμα της πύρινης λαίλαπας. Ο τουρισμός έχει δεχθεί πολύ σοβαρό πλήγμα καθώς οι ακυρώσεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του OPEN, 9 στις 10 κρατήσεις από τουρίστες έχουν ακυρωθεί για αυτή και την ερχόμενη εβδομάδα.

Όπως τονίζει μιλώντας στην κάμερα του καναλιού ο πρόεδρος ξενοδόχων Αιδηψού, Θεόδωρος Ρουμελιώτης, η απόγνωση που βιώνουν οι επαγγελματίες του κλάδου είναι τεράστια. Την ίδια ώρα απευθύνει έκκληση στους πολίτες να γυρίσουν στην Εύβοια και να κάνουν τις διακοπές τους κανονικά, καθώς η περιοχή είναι ασφαλής.

Σύμφωνα με τον ίδιο, από τις περίπου 25.000 κλίνες που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή, υπάρχει μόνο 5% πληρότητα. Μέχρι το τέλος Αυγούστου θα έχουν ακυρωθεί όλες. «Γυρνάμε τις προκαταβολές πίσω κι αυτό είναι μεγάλη οικονομική καταστροφή. Καλώ τον κόσμο να έρθει πίσω. Η Αιδηψός είναι ασφαλής, οι φωτιές έχουν σβήσει, η ατμόσφαιρα είναι καθαρή.

Είναι στήριξη για εμάς. Κατανοώ πως ακόμα υπάρχει φόβος, αλλά ο κόσμος δείχνει συνεχώς την αλληλεγγύη του και το ίδιο θα κάνει και τώρα πιστεύω», λέει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Μητσοτάκης για φωτιές: «Οι πυρόπληκτοι δεν είναι μόνοι» – Επίθεση σε όσους διασπείρουν fake news

Φωτιές: Νέα πύρινα μέτωπα σε Αττική και Εύβοια

ΠΑΟΚ: Κοντά σε Κλάεσον – Κλείνει Μπόζιλ ή Μπάμπα, Τζιοβίνκο τέλος!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εύβοια: Τραγική η κατάσταση μετά τις φωτιές – 9 στους 10 τουρίστες ακυρώνουν τις κρατήσεις τους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.