Εξαδάκτυλος για lockdown: «Δεν υπήρχε άλλη λύση»


Στέλιος Ανδρικάκης

Εξαδάκτυλος για lockdown: «Δεν υπήρχε άλλη λύση»


Για το νέο πιο… έξυπνο lockdown μίλησε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, το οποίο και χαρακτήρισε αναγκαίο, αφού δεν υπήρχε άλλη λύση.

Συγκεκριμένα, έκανε δηλώσεις στον ΑΝΤ1, λέγοντας πως η πανδημία ελέγχεται, ωστόσο μεγάλο ρόλο παίζει και η ταχύτητα των μεταλλάξεων και έτσι πρέπει να υπάρχει «ταχύτητα σε όλα και στις αποφάσεις και το χρόνο που λαμβάνονται».

Ακόμα είπε: «Γνωρίζουμε τη δυσκολία αποδοχής, αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση, αν πούμε σταματάμε, αυτό που θα ζήσουμε, δεν μπορώ να σας το περιγράψω».

Ο κύριος Εξαδάκτυλος, ρωτήθηκε για τα μέτρα που ίσχυαν μέχρι τώρα, τονίζοντας ότι παρατηρήθηκε επιπέδωση των κρουσμάτων στο λεκανοπέδιο, ενώ «στην υπόλοιπη επικράτεια η αύξηση είναι ανησυχητική και γι’αυτό μπήκαν κι άλλες περιοχές στο ‘κόκκινο’»

Μάλιστα, παρουσιάστηκε βέβαιος ότι τα νέα μέτρα θα αποδώσουν, ενώ ανέφερε πως «έξυπνο δεν είναι να βγάλουμε λαγούς από το καπέλο, έξυπνο είναι η εφαρμογή όσων μας δίνει η επιστήμη σύντομα».

Τέλος, σχολίασε και την πολυκοσμία στα ΜΜΜ, λέγοντας ότι «σύμφωνα με τα επιστημονικά στοιχεία τα ΜΜΜ δεν έχουν τη διασπορά που φημολογείται ότι έχουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επίδομα 534 ευρώ: Πότε θα καταβληθεί η αποζημίωση ειδικού σκοπού

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news