ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαδάκτυλος: «Η Θεσσαλονίκη απέχει ώρες από το κόκκινο»

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος προέβη σε σε μία δήλωση-«βόμβα», επισημαίνοντας πως η Θεσσαλονίκη απέχει μόλις μερικές ώρες από το κόκκινο επίπεδο. Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος τόνισε την κρισιμότητα της κατάστασης και την ανάγκη λήψης πρόσθετων μέτρων για την αποφυγή της διάδοσης της νόσου του κορονοϊού. Μεταξύ άλλων,...
Εξαδάκτυλος: «Η Θεσσαλονίκη απέχει ώρες από το κόκκινο»

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος προέβη σε σε μία δήλωση-«βόμβα», επισημαίνοντας πως η Θεσσαλονίκη απέχει μόλις μερικές ώρες από το κόκκινο επίπεδο.

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος τόνισε την κρισιμότητα της κατάστασης και την ανάγκη λήψης πρόσθετων μέτρων για την αποφυγή της διάδοσης της νόσου του κορονοϊού. Μεταξύ άλλων, ανέφερε την πολύ πιθανή αλλαγή επιπέδου της συμπρωτεύουσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φ. Βόβολης: «Το θέμα ίωση έχει λήξει. Διαλύουν Πατρίδα και Θρησκεία»

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν πρόκειται πόλεις, τόσο μεγάλες όσο η Θεσσαλονίκη, να οδηγηθούν σε lockdown, ο κ. Εξαδάκτυλος δε μάσησε τα λόγια του και ήταν κατηγορηματικός:

«Ναι, αν δε θέλουμε να γίνουμε Μπέργκαμο Ιταλίας!».

Υπενθυμίζεται, πως την πρόβλεψη ότι είναι πολύ πιθανό να ζήσουμε σκηνές Ιταλίας συμμερίζεται και ο Μανώλης Δερμιτζάκης, καθηγητής γενετικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Γενεύης, ο οποίος χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Μπορεί να ζήσουμε στην Ελλάδα σκηνές Ιταλίας με 5.000 και 6.000 κρούσματα την ημέρα (…) να βγει η κατάσταση εκτός ελέγχου».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εξαδάκτυλος: «Η Θεσσαλονίκη απέχει ώρες από το κόκκινο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.