ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαδάκτυλος: Τώρα για τον κορονοϊό του έφταιξαν οι ΠΑΟΚτσήδες (vid)

Κάθε μέρα μας εκπλήσσουν και περισσότερο οι ειδικοί για τον κορονοϊό που ανά τακτά διαστήματα αλλάζουν και οι ίδιοι την άποψή τους για τα μέτρα όπως για παράδειγμα τη χρήση μάσκας. Ο Εξαδάκτυλος σήμερα θυμήθηκε  μάλιστα την παρουσία αρκετών οπαδών του ΠΑΟΚ έξω από το Μακεδονία Παλλάς πριν το ματς του δικέφαλου με την Κράσνονταρ....
Εξαδάκτυλος: Τώρα για τον κορονοϊό του έφταιξαν οι ΠΑΟΚτσήδες (vid)

Κάθε μέρα μας εκπλήσσουν και περισσότερο οι ειδικοί για τον κορονοϊό που ανά τακτά διαστήματα αλλάζουν και οι ίδιοι την άποψή τους για τα μέτρα όπως για παράδειγμα τη χρήση μάσκας.

Ο Εξαδάκτυλος σήμερα θυμήθηκε  μάλιστα την παρουσία αρκετών οπαδών του ΠΑΟΚ έξω από το Μακεδονία Παλλάς πριν το ματς του δικέφαλου με την Κράσνονταρ. Τώρα (χωρίς ουσιαστικά απόδειξη και επίσημη επιστημονική μελέτη) του… φταίει αυτό!

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, βρέθηκε καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, μιλώντας για την αύξηση των κρουσμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γεωργιάδης: «Με την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα ο Τσίπρας προσέφερε στην Χρυσή Αυγή ευνοϊκότερες ποινές»

Αρχικά είπε: «Χρειάζεται πολλή πιστή στήριξη των τρεχόντων μέτρων διότι θέλουμε την κοινωνία και την οικονομία ανοικτή. Άρα η κυκλοφορία του ιού υπάρχει, θα πρέπει να κοπεί όμως όπου υπάρχει περιττή κυκλοφορία. Η μάσκα προβλέπεται όπου υπάρχει συνωστισμός. Δεν βλέπω τον λόγο να φοράει κάποιος μόνος τη μάσκα έξω. Η Θεσσαλονίκη που είχε ένα πολύ καλό ρεκόρ μέχρι στιγμής χθες διπλασίασε τα κρούσματα. Τι συνέβη πριν από δυο εβδομάδες; Είχαμε τρελούς πανηγυρισμούς για αθλητικό γεγονός πολύ σημαντικό για την πόλη. Αυτά είναι γεγονότα που έχουν τίμημα. Οι κάθε είδους συνωστισμοί για οποιονδήποτε λόγο δημιουργούν πολύ μεγάλο πρόβλημα».

Ενώ στη συνέχεια τόνισε σχετικά με τη συγκέντρωση των 20.000 ατόμων έξω από το Εφετείο: «Θα το δούμε σε δέκα μέρες και ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι αυτό που προβλέπουμε να δούμε».

Τέλος δεν θα μπορούσε να μην κάνει αναφορά σε ένα ενδεχόμενο lockdown: «Εξαρτάται από το πώς θα συμπεριφερθούμε. Και υπάρχει και κάτι χειρότερο από το lockdown. Το καθυστερημένο lockdown, το οποίο είναι ακόμη χειρότερο γιατί εκεί κανείς έχει διπλά προβλήματα. Και τα προβλήματα του lockdown, και τα προβλήματα της καθυστέρησης αυτού, που σημαίνει μεγάλη υγειονομική κρίση. Πιστεύω αυτή τη στιγμή πως μπορούμε ακόμα να ανατρέψουμε την κατάσταση αλλά πρέπει να λειτουργήσουμε αποφασισμένοι και αυτόβουλα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εξαδάκτυλος: Τώρα για τον κορονοϊό του έφταιξαν οι ΠΑΟΚτσήδες (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.