ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαφάνιση 10χρονης Μαρκέλλας: Σε απόγνωση η μητέρα της! «Την πήραν με τη βία» (vid)

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 10χρονης Μαρκέλλας, με την οικογένεια της να κάνει δραματική έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει για να βρεθεί το κοριτσάκι. Η μητέρα της 10χρονης που έχει εξαφανιστεί είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ωστόσο βρήκε το ψυχικό σθένος και μίλησε για την κόρη της.  «Υπήρχε βία την...
Εξαφάνιση 10χρονης Μαρκέλλας: Σε απόγνωση η μητέρα της! «Την πήραν με τη βία» (vid)

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 10χρονης Μαρκέλλας, με την οικογένεια της να κάνει δραματική έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει για να βρεθεί το κοριτσάκι.

Η μητέρα της 10χρονης που έχει εξαφανιστεί είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ωστόσο βρήκε το ψυχικό σθένος και μίλησε για την κόρη της.

«Υπήρχε βία την ώρα που την πήραν, δεν ήθελε να φύγει μαζί της απλά της είπε, ‘έλα να δώσω κάτι στην μαμά’ και έτσι την τράβηξε και την πήρε μαζί της» δήλωσε η μητέρα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συμμαθητής της.

Σε ερώτηση για το τι πιστεύει πως έγινε, η μητέρα απάντησε πως «δεν μπορώ να καταλάβω, εμείς δεν είχαμε φασαρίες ή κάποιον να μην μας χωνεύει ή κάτι άλλο, για να κάνουν αυτό το πράγμα στο παιδί». Συμπλήρωσε δε, ότι το μυαλό της πήγαινε «σε κάποια άγνωστη κυρία που ίσως θα ήθελε κάτι να κερδίσει».

Την 10χρονη, σύμφωνα με την μητέρα, δεν την είχε πλησιάσει ποτέ κανείς όταν γυρνούσε από το σχολείο στο σπίτι και ήταν πάντα χαμογελαστή μόλις επέστρεφε.

Τέλος, η μητέρα απηύθυνε έκκληση προς τον κόσμο: «Αν μπορεί να κάνει κάτι να βρεθεί το παιδί μου. Όλος ο κόσμος ήταν έξω από το αστυνομικό τμήμα το βράδυ μαζί μας. Αγαπάμε όσους μας βοηθάνε και θα κάνουμε ένα πάρτι όλοι μαζί άμα βρεθεί το παιδί» είπε.

Σημειώνεται, πως σύμφωνα με την μητέρα δεν έχει προκύψει κάποιο νεότερο στοιχείο.

Νωρίτερα ο αδελφός του κοριτσιού μίλησε για την εξαφάνιση της 10χρονης Μαρκέλλας και εκτιμά ότι κρύβονται επαγγελματίες απαγωγείς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εξαφάνιση 10χρονης Μαρκέλλας: Σε απόγνωση η μητέρα της! «Την πήραν με τη βία» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.