ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαφάνιση 15χρονου: Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη

Η Εξαφάνιση κινητοποίησε τις Αρχές και το χαμόγελο του παιδιού
Εξαφάνιση 15χρονου: Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη

Οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη έχουν ξεκινήσει έρευνες, μετά την αναγγελία για Εξαφάνιση ενός 15χρονου, με τα ίχνη του να χάνονται το απόγευμα της Τετάρτης (17/11).

Ο Μιχαήλ είναι 15 ετών, έχει μαύρα ξυρισμένα μαλλιά και μπλε μάτια. Η αναγγελία για την Εξαφάνιση έγινε την Τετάρτη, ενώ μόλις ενημερώθηκε και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έβγαλε τη δική του ανακοίνωση την Πέμπτη (18/11).

Εξαφάνιση 15χρονου: Η ανακοίνωση «Του Χαμόγελου του Παιδιού»:

«Στις 17/11/21, απογευματινές, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Θεσσαλονίκης, ο Μιχαήλ Γ. 15 ετών. Ο Μιχαήλ Γ. έχει ύψος 1,70 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα ξυρισμένα μαλλιά και μπλε μάτια.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 18/11/2021, για την εξαφάνιση του ανήλικου και προέβη, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του.

Φορούσε μαύρη αθλητική φόρμα με ρίγες, μαύρο φανελάκι, μαύρο μπουφάν και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εξαφάνιση 15χρονου: Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.