ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαφάνιση 19χρονης: Άγνωστοι ζητούν λύτρα από τον αδερφό της με sms

To… θρίλερ της εξαφάνισης της 19χρονης από το Κορωπί δεν έχει λάβει τέλος, με τον αδερφό της να υποστηρίζει πως δέχτηκε μήνυμα από άγνωστο για λύτρα. Άγνωστοι ζήτησαν χρήματα από τον αδερφό της 19χρονης, Αρτέμιδος Βασίλη, από το Κορωπί, υποστηρίζοντας πως έχουν την αδερφή του και μπορούν να την αφήσουν ελεύθερη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Γυναίκα...
Εξαφάνιση 19χρονης: Άγνωστοι ζητούν λύτρα από τον αδερφό της με sms

To… θρίλερ της εξαφάνισης της 19χρονης από το Κορωπί δεν έχει λάβει τέλος, με τον αδερφό της να υποστηρίζει πως δέχτηκε μήνυμα από άγνωστο για λύτρα.

Άγνωστοι ζήτησαν χρήματα από τον αδερφό της 19χρονης, Αρτέμιδος Βασίλη, από το Κορωπί, υποστηρίζοντας πως έχουν την αδερφή του και μπορούν να την αφήσουν ελεύθερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε στον Θερμαϊκό (vid)

Η νεαρή κοπέλα εξαφανίστηκε στις 16 Οκτωβρίου, με τους άγνωστους να ζητούν 5.000 ευρώ ώστε να την αφήσουν να επιστρέψει στο σπίτι της.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το ποσό έπεσε στα 1.111 ευρώ και όταν ο αδερφός ζήτησε φωτογραφίες ή να μιλήσει με τη 19χρονη, τότε εξαφανίστηκαν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εξαφάνιση 19χρονης: Άγνωστοι ζητούν λύτρα από τον αδερφό της με sms», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.