ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαφανίστηκε 12χρονη στην Καβάλα-Έκκληση του πατέρα μέσω Facebook (pic)

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα έρευνες προκειμένου να εντοπιστεί το νεαρό κορίτσι
Εξαφανίστηκε 12χρονη στην Καβάλα-Έκκληση του πατέρα μέσω Facebook (pic)

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση ενός 12χρονου κοριτσιού από την Καβάλα η οποία είναι κόρη γνωστού επιχειρηματία της περιοχής.

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα έρευνες προκειμένου να εντοπιστεί το νεαρό κορίτσι.

Πρόκειται για την Γεωργία – Ίριδα Τουλατζή, η οποία εξαφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης ενώ την εξαφάνιση της γνωστοποίηση και ο πατέρας της μέσω facebook το απόγευμα της Τετάρτης.

Αποτέλεσμα εικόνας για εξαφανιση καβαλα

Όπως ανέφερε η αστυνομία, ο πατέρας του 12χρονου κοριτσιού ενημέρωσε το βράδυ της Τρίτης για την εξαφάνιση της κόρης του, ενώ ανέφερε πως του είχε πει ότι θα μείνει σε μία φίλη της ωστόσο έκτοτε έχασε κάθε επικοινωνία μαζί της.

Για το περιστατικό τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος του Χαμόγελου του παιδιού ο οποίος έκανε λόγο για αρκετά ερωτηματικά γύρω από την υπόθεση ,ενώ υποστήριξε πως του έκανε εντύπωση το γιατί ο πατέρας του κοριτσιού δεν ανέφερε στο χαμόγελο του παιδιού την εξαφάνιση της κόρης του πιο συγκεκριμένα ανέφερε στο ethnos.gr:

«Πήραμε τηλέφωνο την αστυνομία και μάθαμε ότι ο πατέρας δήλωσε το βράδυ της Τετάρτης την εξαφάνιση του κοριτσιού. Ωστόσο, σε νεότερη επικοινωνία με την αστυνομία ο ίδιος φέρεται να ανέφερε ότι ίσως το κορίτσι γυρνούσε στο σπίτι σήμερα το πρωί. Εμείς προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον πατέρα του κοριτσιού, αλλά δε μας απάντησε. Η υπόθεση μου γεννάει πολλά ερωτηματικά. Αυτό που αντιλαμβανόμαστε, είναι ότι ο πατέρας του παιδιού είναι ευκατάστατος».

Ο Τζήλος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εξαφανίστηκε 12χρονη στην Καβάλα-Έκκληση του πατέρα μέσω Facebook (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.