ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξάρχεια: Άγρια επεισόδια και συγκρούσεις τα μεσάνυχτα (vids)

Σφοδρές συγκρούσεις ανάμεσα στην αστυνομία και αναρχικούς στα Εξάρχεια
Εξάρχεια: Άγρια επεισόδια και συγκρούσεις τα μεσάνυχτα (vids)

Αρκετά σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στα Εξάρχεια, με τις αρχές να συγκρούονται με αναρχικούς που βρέθηκαν στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, όλα άρχισαν όταν άγνωστοι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ και αντικείμενα σε διμοιρία των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Σπ. Τρικούπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Εορτολόγιο Παρασκευή 30 Αυγούστου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Η αστυνομία στη συνέχεια, κινήθηκε προς την πλατεία των Εξαρχείων και τον χώρο του Βοξ, που ήταν υπό κατάληψη, κάνοντας χρήση δακρυγόνων για να… διαλύσουν τον κόσμο.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες και τις αναφορές στα Εξάρχεια, κατά τα επεισόδια τραυματίστηκε ένα άτομο, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Καιρός: Ηλιοφάνεια με πολλά μποφόρ

Οι συγκρούσεις κράτησαν για αρκετή ώρα, ενώ οι αρχές προχώρησαν σε επτά προσαγωγές. Το πρωί της Παρασκευής και οι επτά προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι από την αστυνομία.

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια:

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εξάρχεια: Άγρια επεισόδια και συγκρούσεις τα μεσάνυχτα (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.