ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξάρχεια: Χαμός στο Twitter – Υπέρ ή κατά του Μετρό;

Έντονη αντιπαράθεση έχει προκαλέσει στο Twitter το θέμα με την κατασκευή του Μετρό στα Εξάρχεια.
Εξάρχεια: Χαμός στο Twitter – Υπέρ ή κατά του Μετρό;

Πεδίο αντιπαράθεσης έχει γίνει το θέμα κατασκευής του Μετρό  στα Εξάρχεια και την αντίρρηση που φέρνουν οι αναρχικοί.

Η λέξη Εξάρχεια έγινε πρώτο τρεντ στο Twitter, με αφορμή την προσαγωγή κάποιων ατόμων που προκάλεσαν ένταση επειδή είναι κατά της δημιουργίας σταθμού.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό τα σχόλια στο διαδίκτυο δίνουν και παίρνουν, με την πλειοψηφία φυσικά να είναι υπέρ του Μετρό και να κατακρίνουν εκείνους που προκαλούν προβλήματα στην κατασκευή του.

Αρκετοί στέκονται στο γεγονός ότι ακόμη και οι απλοί εργάτες δέχονται επιθέσεις από αναρχικούς και αναγκάζονται να εργαστούν υπό την επίβλεψη της αστυνομίας και έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους (φωτογραφία πάνω).

Υπάρχουν όμως και εκείνοι που είναι κατά της κατασκευής σταθμού στα Εξάρχεια, εξηγώντας πως η περιοχή είναι «αυτόνομη» και πως δεν θέλουν κρατικές παρεμβάσεις.

Δείτε παρακάτω τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εξάρχεια: Χαμός στο Twitter – Υπέρ ή κατά του Μετρό;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.