ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΟΚ στα Εξάρχεια! Έκρυβε τα ναρκωτικά σε σχολικά προαύλια! (pics)

Συνελήφθη στα Εξάρχεια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Επιχειρήσεων και Προστασίας Μαρτύρων, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 26χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφορίας για αλλοδαπό που διακινεί συστηματικά ναρκωτικές ουσίες στην περιοχή των Εξαρχείων, εντοπίσθηκε ο 26χρονος Σύρος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση. Σε επιχείρηση που οργανώθηκε,...
ΣΟΚ στα Εξάρχεια! Έκρυβε τα ναρκωτικά σε σχολικά προαύλια! (pics)

Συνελήφθη στα Εξάρχεια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Επιχειρήσεων και Προστασίας Μαρτύρων, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 26χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφορίας για αλλοδαπό που διακινεί συστηματικά ναρκωτικές ουσίες στην περιοχή των Εξαρχείων, εντοπίσθηκε ο 26χρονος Σύρος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Σε επιχείρηση που οργανώθηκε, κατελήφθη ο δράστης να κατέχει και να έχει επιμελώς αποκρύψει, σε διάφορα σημεία του περιβάλλοντα χώρου σχολικών κτιρίων και συγκεκριμένα ενός Νηπιαγωγείου και ενός Δημοτικού Σχολείου επί της οδού Πουλχερίας, ποσότητας κάνναβης κατανεμημένη σε αυτοσχέδιες πλαστικές συσκευασίες, έτοιμες προς πώληση.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 53 συσκευασίες κάνναβης, βάρους 41,2 γραμμαρίων. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σπορ και άλλα: Οι τελευταίες ειδήσεις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΣΟΚ στα Εξάρχεια! Έκρυβε τα ναρκωτικά σε σχολικά προαύλια! (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.