ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξάρχεια: Μικροποσότητα ναρκωτικών σε επιχείρηση της αστυνομίας (vid)

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας, σε ένα διαμέρισμα στα Εξάρχεια και συγκεκριμένα στην οδό Οικονόμου. Όπως γίνεται γνωστό, στο σημείο βρίσκεται η Δίωξη Ναρκωτικών, άνδρες της ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ, ενώ παρευρίσκεται και εισαγγελέας. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, στο σημείο βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών, ενώ τονίζεται ότι στο συγκεκριμένο διαμέρισμα γινόταν διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων από...
Εξάρχεια: Μικροποσότητα ναρκωτικών σε επιχείρηση της αστυνομίας (vid)

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας, σε ένα διαμέρισμα στα Εξάρχεια και συγκεκριμένα στην οδό Οικονόμου.

Όπως γίνεται γνωστό, στο σημείο βρίσκεται η Δίωξη Ναρκωτικών, άνδρες της ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ, ενώ παρευρίσκεται και εισαγγελέας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, στο σημείο βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών, ενώ τονίζεται ότι στο συγκεκριμένο διαμέρισμα γινόταν διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων από αλλοδαπούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Καιρός 17/10: Παροδικές νεφώσεις και τοπικές ομίχλες

Η αστυνομία μπήκε στο διαμέρισμα στα Εξάρχεια, ωστόσο αυτό ήταν άδειο και οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να γίνουν ακόμα περισσότερα γνωστά.

Οι αρχές βρισκόντουσαν στην περιοχή από χθες, εκκενώνοντας δύο υπό κατάληψη κτίρια, στις οδούς Τρικούπη και Θεμιστοκλέους και Ερεσσού.

Στο πρώτο κτίριο βρέθηκαν 33 αλλοδαποί και συγκεκριμένα 16 άνδρες, 9 γυναίκες και 8 ανήλικοι, ενώ στο δεύτερο 1 αλλοδαπός.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εξάρχεια: Μικροποσότητα ναρκωτικών σε επιχείρηση της αστυνομίας (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.