ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο! Σύρος έκρυβε ναρκωτικά μέσα σε νηπιαγωγείο

Απίστευτο περιστατικό στα Εξάρχεια. Σε σχολικό συγκρότημα που αποτελείται από δημοτικό και νηπιαγωγείο στον λόφο του Στρέφη, ένας 27χρονος Σύρος dealer ναρκωτικών είχε την κρυψώνα του όπου έκρυβε ναρκωτικά. Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει πως:«Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 10-7-2020 στα Εξάρχεια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Επιχειρήσεων και Προστασίας Μαρτύρων, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 26χρονος αλλοδαπός...
Απίστευτο! Σύρος έκρυβε ναρκωτικά μέσα σε νηπιαγωγείο

Απίστευτο περιστατικό στα Εξάρχεια. Σε σχολικό συγκρότημα που αποτελείται από δημοτικό και νηπιαγωγείο στον λόφο του Στρέφη, ένας 27χρονος Σύρος dealer ναρκωτικών είχε την κρυψώνα του όπου έκρυβε ναρκωτικά.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει πως:«Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 10-7-2020 στα Εξάρχεια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Επιχειρήσεων και Προστασίας Μαρτύρων, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 26χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφορίας για αλλοδαπό που διακινεί συστηματικά ναρκωτικές ουσίες στην περιοχή των Εξαρχείων, εντοπίσθηκε ο 26χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Σε επιχείρηση που οργανώθηκε, κατελήφθη ο ανωτέρω να κατέχει και να έχει επιμελώς αποκρύψει, σε διάφορα σημεία του περιβάλλοντα χώρου σχολικών κτιρίων, ποσότητας κάνναβης κατανεμημένη σε αυτοσχέδιες πλαστικές συσκευασίες, έτοιμες προς πώληση.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (53) συσκευασίες κάνναβης, βάρους (41,2) γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτο! Σύρος έκρυβε ναρκωτικά μέσα σε νηπιαγωγείο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.