ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έξοδος Αυγούστου: Μεγάλη πληρότητα στα πλοία

Με μεγάλη πληρότητα αναχωρούν τα πλοία από τη Ραφήνα για Κυκλάδες καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τον Αύγουστο.
Έξοδος Αυγούστου: Μεγάλη πληρότητα στα πλοία

Έξοδος Αυγούστου: Αυξημένη είναι από την Παρασκευή (26/7) η κίνηση από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω της εξόδου των αδειούχων του μήνα που έρχεται.

Από το λιμάνι της Ραφήνας έχουν προγραμματιστεί για σήμερα 15 δρομολόγια, 30 από Πειραιά και 7 από Λαύριο.

Χθες Πέμπτη 25 Ιουλίου από το λιμάνι της Ραφήνας, πραγματοποιήθηκαν 12 απόπλοι πλοίων για Κυκλάδες και Μαρμάρι Ευβοίας, ενώ αναχώρησαν για τους προορισμούς αυτούς 6.432 επιβάτες, 1190 ΙΧ οχήματα, 88 φορτηγά και 125 δίκυκλα.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Λιμενικού, από τον Πειραιά πραγματοποιήθηκαν χθες 25 δρομολόγια, αναχώρησαν 23070 επιβάτες, 3554 ΙΧ οχήματα, 737 φορτηγά και 543 δίκυκλα.

Από το Λαύριο πραγματοποιήθηκαν 5 απόπλοι πλοίων, ενώ αναχώρησαν 1176 επιβάτες, 313 ΙΧ οχήματα, 45 φορτηγά και 20 δίκυκλα.

Το Λιμενικό Σώμα βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή για τη διευκόλυνση των εκδρομέων, ενώ όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι να βρίσκονται μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου, λόγω της αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους.

Εξάλλου πολύ αυξημένη ήταν χθες (26/7) η κυκλοφορία των οχημάτων στην έξοδο του Κηφισού από το ύψος της Ιεράς Οδού μέχρι και τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αυξημένη κίνηση παρατηρήθηκε και στην είσοδο του Κηφισού από Αττική Οδό έως την Αχαρνών.

Παράλληλα, με χαμηλές ταχύτητες κινήθηκαν τα οχήματα στην έξοδο της λεωφόρου Αθηνών – Κορίνθου από το Δαφνί έως και τα Διυλιστήρια.

Κυκλοφοριακά προβλήματα είχαμε όμως και στην οδό Πειραιώς στο ύψος του Ρέντη, την παραλιακή προς Πειραιά από το Μοσχάτο καθώς επίσης και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι.

Πηγή ΕΡΤ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έξοδος Αυγούστου: Μεγάλη πληρότητα στα πλοία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.