ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Εξοικονομώ κατ’ οίκον»: Έπεσε η πλατφόρμα – «Αλαλούμ» με τις αιτήσεις

Έπεσε, λόγω τεχνικών προβλημάτων όπως γνωστοποιήθηκε η πλατφόρμα του «Εξοικονομώ κατ’ οίκον», ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να οφείλεται σε χρήση κακόβουλου λογισμικού. Για το συμβάν αλλά και το «αλαλούμ» που προκλήθηκε με τον αριθμό των αιτήσεων, μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Όπως ανέφερε ο...
«Εξοικονομώ κατ’ οίκον»: Έπεσε η πλατφόρμα – «Αλαλούμ» με τις αιτήσεις

Έπεσε, λόγω τεχνικών προβλημάτων όπως γνωστοποιήθηκε η πλατφόρμα του «Εξοικονομώ κατ’ οίκον», ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να οφείλεται σε χρήση κακόβουλου λογισμικού.

Για το συμβάν αλλά και το «αλαλούμ» που προκλήθηκε με τον αριθμό των αιτήσεων, μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Όπως ανέφερε ο κ. Σταθάκης η πλατφόρμα του «Εξοικονομώ κατ’ οίκον», δέχτηκε περίπου 1,5 εκατ. χτυπήματα μέσα σε δυο ώρες, ενώ περίμεναν περίπου 17.000 αιτήσεις, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η ιστοσελίδα.

«Η διαδικασία υποβολής αίτησης θα ομαλοποιηθεί το ταχύτερο δυνατό, με έμφαση στην κατοχύρωση τόσο της ασφάλειας του συστήματος όσο και της διαφάνειας των διαδικασιών που σχετίζονται με την ένταξη στο πρόγραμμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, ενώ ζήτησε συγγνώμη στους πολίτες που ταλαιπωρούνται.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Εξοικονομώ κατ’ οίκον»: Έπεσε η πλατφόρμα – «Αλαλούμ» με τις αιτήσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.