ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξομολόγηση σοκ από την Άννα Τσουκαλά: «Όταν μίλησα, μου είπαν ότι υπέγραψα τη θανατική μου καταδίκη

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις «μεγατόνων» στον καλλιτεχνικό χώρο που έχουν να κάνουν με σεξουαλική παρενόχληση. Αυτή τη φορά η ηθοποιός Άννα Τσουκαλά «πήρε σειρά»,  λέγοντας φόρα παρτίδα πως «… όταν μίλησα, μου έστειλαν ραβασάκι ότι υπέγραψα τη θανατική μου καταδίκη»! Αναλυτικά όσα είπε η κ. Τσουκαλά: Όταν με κάλεσαν στην εκπομπή του κ. Χαρδαβέλλα το 2009,...
Εξομολόγηση σοκ από την Άννα Τσουκαλά: «Όταν μίλησα, μου είπαν ότι υπέγραψα τη θανατική μου καταδίκη

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις «μεγατόνων» στον καλλιτεχνικό χώρο που έχουν να κάνουν με σεξουαλική παρενόχληση.

Αυτή τη φορά η ηθοποιός Άννα Τσουκαλά «πήρε σειρά»,  λέγοντας φόρα παρτίδα πως «… όταν μίλησα, μου έστειλαν ραβασάκι ότι υπέγραψα τη θανατική μου καταδίκη»!

Αναλυτικά όσα είπε η κ. Τσουκαλά: Όταν με κάλεσαν στην εκπομπή του κ. Χαρδαβέλλα το 2009, έπρεπε να βγω και να πω την αλήθεια με κόστος τη δουλειά μου. Μετά την εκπομπή την εξαφάνισαν, επειδή μίλησα για την σεξουαλική παρενόχληση. Κι από την εκπομπή της κυρίας Λαμπίρη έκοψαν πάρα πολλά».

Από το 2004 σπούδαζα. Στις οντισιόν μου έλεγαν πέρνα από το γραφείο να πάρεις τον ρόλο. Πρέπει να κοιμηθείς μαζί μας για τον πάρεις και τους έλεγα όχι. Έκλεινα την πόρτα… Κάποια στιγμή κάποιος με έπιασε κάποιος κιόλας, έδωσα το όνομά του και πήγα στην αστυνομία» θυμήθηκε μέσα σε κλίμα συγκίνησης η ηθοποιός, που ζει πλέον στο εξωτερικό.

Και συνέχισε να διηγείται: «Ήρθαν οι διοικητές και μου είπαν ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, δεν μας αφήνουν κι όπως ήρθες φεύγεις. Μεγάλη διαφθορά. Υπάρχει μία κλίκα από πολλά πόστα που μιλούν μεταξύ τους. Όταν με κάλεσαν στην εκπομπή του κ. Χαρδαβέλλα το 2009, έπρεπε να βγω και να πω την αλήθεια με κόστος τη δουλειά μου. Μετά την εκπομπή την εξαφάνισαν, επειδή μίλησα για την σεξουαλική παρενόχληση. Κι από την εκπομπή της κυρίας Λαμπίρη έκοψαν πάρα πολλά».

«Αναγκάστηκα να δουλέψω ως σερβιτόρα στην Αμερική… Αυτοί οι άνθρωποι κατέστρεψαν καριέρες και σε αυτήν την κοινωνία πρέπει να γίνει κάθαρση. Να φύγει ο κόσμος που κατηγορεί τα αγόρια και τα κορίτσια που λένε τώρα την αλήθεια. Βγαίνουν στα κανάλια και δεν έχουν ίχνος ντροπής κι ακεραιότητας μέσα τους. Έχω κάνει πάνω από δέκα καταγγελίες στο ΣΕΗ… Έφυγα. Μου έστειλαν ραβασάκι από κανάλι ότι τώρα υπέγραψες την θανατική σου καταδίκη

Εξορία… Όλα όσα λέγονται είναι αλήθεια. Η μόνη μου ελπίδα ήταν να φύγω από την χώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Τσουκαλά δηλώνοντας απόγονος του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη και της Μπουμπουλίνας, που ντρέπεται για όσα συμβαίνουν τώρα στη χώρα.

Δείτε εδώ το απόσπασμα από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εξομολόγηση σοκ από την Άννα Τσουκαλά: «Όταν μίλησα, μου είπαν ότι υπέγραψα τη θανατική μου καταδίκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.