ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Facebook: Τόσα έσοδα χάνονται για κάθε λεπτό που είναι offline!

Το Facebook για περίπου μια ώρα παραμένει πεσμένο και τα χρήματα που χάνονται από τα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πάρα πολλά.
Facebook: Τόσα έσοδα χάνονται για κάθε λεπτό που είναι offline!

Στις 18:45 το Facebook και οι εφαρμογές που σχετίζονται με αυτό (Instagram, WhatsApp, Messenger) έπεσαν και κάπου σε μια γωνιά ο Μαρκ Ζούκεμπεργκ κλαίει για τα χρήματα που χάνει.

Το ποσό για κάθε λεπτό που η πλατφόρμα του Facebook δεν λειτουργεί ζαλίζει. Σύμφωνα λοιπόν με όσα έσοδα είχαν δηλωθεί το 2020, για κάθε λεπτό που δεν λειτουργεί χάνονται 160.197,87 δολάρια.

Αν λοιπόν υπολογίσει κάποιος ότι σε όλο τον κόσμο καμία από τις δημοφιλές εφαρμογές δεν λειτουργεί για περισσότερα από 60 λεπτά τότε μπορεί να καταλάβει ότι το πρόβλημα είναι τεράστιο.

Την ίδια ώρα το Twitter (ανήκει στην Google) κερδίζει πόντους και είναι η μοναδική πλατφόρμα από τα social media που βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακατάλληλο πλάνο στο Big Brother! Τι άλλο θα κάνουν για την τηλεθέαση;

Αποτροπιασμός! Κυκλοφορεί φωτογραφία του νεκρού Mad Clip στο διαδίκτυο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Facebook: Τόσα έσοδα χάνονται για κάθε λεπτό που είναι offline!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα