ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φάνης Χριστοδούλου: Επιτυχημένη η διπλή επέμβαση

Ο Φάνης Χριστοδούλου υποβλήθηκε σε διπλή χειρουργική επέμβαση, η οποία ήταν επιτυχημένη, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε στην Πάρο.
Φάνης Χριστοδούλου: Επιτυχημένη η διπλή επέμβαση

Ο Φάνης Χριστοδούλου υποβλήθηκε σε διπλή χειρουργική επέμβαση, η οποία ήταν επιτυχημένη, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε στην Πάρο πριν από 10 μέρες.

Ο Φάνης Χριστοδούλου αναρρώνει σε ιδιωτική κλινική των νοτίων προαστίων και όπως δήλωσε στο protothema.gr ο ορθοπεδικός – χειρουργός Γιώργος Κατσιφαράκης, που ανέλαβε την αποκατάσταση των κακώσεων που έφερε σε ώμο και δεξί πόδι ο πρώην μπασκετμπολίστας, όλα εξελίχθηκαν ομαλά ενώ πριν λίγη ώρα ο Φάνης Χριστοδούλου έκανε και τα πρώτα του βήματα:

«Το χειρουργείο ήταν διπλό και πήγε μια χαρά με την βοήθεια του Θεού. Σήμερα σηκώθηκε κιόλας και έκανε κάποια βήματα. Τώρα θα μπει στο υπερβαρικό οξυγόνο που είναι η καλύτερη μετεγχειρητική θεραπεία που θα του κάνουμε. Από Δευτέρα θα ξεκινήσει κινησιοθεραπεία και στο τέλος της άλλης εβδομάδας αν είναι καλά θα γυρίσει στο νησί του».

Κατά την διάρκεια του χειρουργείου από τον δεξί μηρό χρειάστηκε να αφαιρεθεί δυο λίτρα αίμα: «Στο πόδι είχε μια ρήξη της πλατείας περιτονίας με δυο λίτρα αίμα μέσα, που του αφαιρέθηκε με παρακέντηση και ειδικά σωληνάκια. Τα χειρουργεία ήταν δυο στον ώμο και στον δεξιό μηρό. Είναι καλά μια χαρά. Το πρωί τον είδαν συνεργάτες μου, τώρα είναι με τους φυσικοθεραπευτές και το απόγευμα θα τον επισκεφτώ κι εγώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Πεκίνο «απαγορεύει» στον ΠΟΥ να ξανακάνει έρευνα για το πως ξεκίνησε ο Κορονοϊός

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Τεράστιες αλλαγές στα εργασιακά – Τι θα κάνουν οι ανεμβολίαστοι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φάνης Χριστοδούλου: Επιτυχημένη η διπλή επέμβαση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ