ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Video ελπίδας από φαρμακοποιούς: «Ένας πάντα δίπλα σου»

Δείτε το υπέροχο μήνυμα που στέλνουν 11.000 φαρμακοποιοί
Video ελπίδας από φαρμακοποιούς: «Ένας πάντα δίπλα σου»

Φαρμακεία: Οι εργαζόμενοι σε αυτά πασχίζουν, από την πλευρά τους, να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες της αγοράς αλλά και να δώσουν τις συμβουλές τους στον κόσμο που έχει ακόμα πολλές απορίες για τον κορονοϊό.

Οι άνθρωποι αυτοί εκθέτουν καθημερινά τη ζωή τους σε κίνδυνο, προκειμένου να προμηθεύουν τους πολίτες με όσα χρειάζονται.

Στα φαρμακεία ο κόσμος βρίσκει πολλές φορές ένα καταφύγιο, καθώς η άμεση επαφή με μεγαλύτερους γνώστες του ζητήματος, τον κάνει σοφότερο και πιο προσεκτικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μήνυμα ελπίδας – «Βγαίνουν ασθενείς από τις ΜΕΘ, πάνε ήδη σπίτι»

Παράλληλα, με video που ετοίμασαν και ανάρτησαν στα social media 11.000 φαρμακοποιοί δηλώνουν ότι βρίσκονται στο πλευρό των πολιτών.

Πλάνα ελπίδας, αισιοδοξίας, με πολλά χαμόγελα, τα οποία αποτελούν ένα μεγάλο όπλο στη μάχη για την καταπολέμηση του κορονοϊού.

«11.000 φαρμακοποιοί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας – Ένας πάντα δίπλα σου», αναφέρει το μήνυμα που συνοδεύει το video.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Video ελπίδας από φαρμακοποιούς: «Ένας πάντα δίπλα σου»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.