ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φασούλας: Πήγε στη ΓΑΔΑ – Κατήγγειλε εκφοβισμό!

Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής βρέθηκε το πρωί ο Παναγιώτης Φασούλας, ο οποίος έθεσε υπόψιν της Ασφάλειας ότι εδώ και μερικές μέρες δέχεται απειλές και βλέπει στην δημοσιότητα φωτογραφίες με την πινακίδα του αυτοκινήτου του. Ο Παναγιώτης Φασούλας, που έχει διατελέσει Δήμαρχος Πειραιά, 2007 – 2010 και βουλευτής Α’ Πειραιώς, 2000 – 2006, επισκέφτηκε το...
Φασούλας: Πήγε στη ΓΑΔΑ – Κατήγγειλε εκφοβισμό!

Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής βρέθηκε το πρωί ο Παναγιώτης Φασούλας, ο οποίος έθεσε υπόψιν της Ασφάλειας ότι εδώ και μερικές μέρες δέχεται απειλές και βλέπει στην δημοσιότητα φωτογραφίες με την πινακίδα του αυτοκινήτου του.

Ο Παναγιώτης Φασούλας, που έχει διατελέσει Δήμαρχος Πειραιά, 2007 – 2010 και βουλευτής Α’ Πειραιώς, 2000 – 2006, επισκέφτηκε το πρωί την ΓΑΔΑ κι ενημέρωσε τους αξιωματικούς ασφαλείας ότι το τελευταία διάστημα, βρίσκεται υπό παρακολούθηση (φωτογραφίες της πινακίδας του αυτοκινήτου βλέπουν το φως της δημοσιότητας) και δέχεται απειλές.

Με αυτόν τον τρόπο, ο 57χρονος πρώην διεθνής άσος θέλησε να προστατεύσει τον εαυτό του.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φασούλας: Πήγε στη ΓΑΔΑ – Κατήγγειλε εκφοβισμό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.