ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φυλακές Κορυδαλλού: Διακόπηκαν τα επισκεπτήρια μετά το το κρούσμα κορονοϊού (vid)

Φυλακές Κορυδαλλού: Μετά το κρούσμα κορονοϊού που εντοπίστηκε στις φυλακές Κορυδαλλού διακόπηκαν τα επισκεπτήρια για λόγους ασφαλείας.
Φυλακές Κορυδαλλού: Διακόπηκαν τα επισκεπτήρια μετά το το κρούσμα κορονοϊού (vid)

Φυλακές Κορυδαλλού: Μετά το κρούσμα κορονοϊού που εντοπίστηκε στις φυλακές Κορυδαλλού διακόπηκαν τα επισκεπτήρια για λόγους ασφαλείας.

Πρόκειται κρούσμα σε κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού με καταγωγή από τη Λιβύη. Ο 33χρονος, που βρέθηκε θετικός σε κορονοϊό χθες Τρίτη (23/6) έχει ήδη μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να λάβει την κατάλληλη νοσηλεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το… τερμάτισαν στον αέρα Άδωνις και Παππάς: «Είσαι ψεύτης και απατεώνας», «ψεύτης κατά επάγγελμα» (vids)

Έτσι στις φυλακές Κορυδαλλού όσοι συγγενείς και φίλοι θέλησαν να επισκεφτούν τους δικούς του, δεν κατέστη δυνατό.

Οι υπάλληλοι τους ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να δουν τους ανθρώπους τους, ούτε να τους δώσουν τρόφιμα ή ρούχα.

Έτσι αρκετοί από τους συγγενείς εξέφρασαν την ανησυχία τους μήπως οι δικοί τους που είναι κρατούμενοι, κολλήσουν τον ιό.

Πλέον κλιμάκιο του ΕΟΔΥ όπου θα ξεκινήσει και τη διαδικασία των ιχνηλατήσεων.

Φυλακές Κορυδαλλού: Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φυλακές Κορυδαλλού: Διακόπηκαν τα επισκεπτήρια μετά το το κρούσμα κορονοϊού (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.