ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φιλιππίδης-Νέα αποκάλυψη: Γυναίκα αστυνομικός καταγγέλει ότι της όρμηξε!

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι προφυλακιστέος στην Τρίπολη, με νέα καταγγελία να γίνεται εις βάρος του.
Φιλιππίδης-Νέα αποκάλυψη: Γυναίκα αστυνομικός καταγγέλει ότι της όρμηξε!

Φιλιππίδης-Νέα αποκάλυψη: Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι προφυλακιστέος στην Τρίπολη, με νέα καταγγελία να γίνεται εις βάρος του.

Φιλιππίδης-Νέα αποκάλυψη: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση στις φυλακές Τρίπολης, όπως γράψαμε χθες.

Στις νεότερες ειδήσεις, ενώ είναι προφυλακιστέος, ο Πέτρος Φιλιππίδης, στις Φυλακές Τριπόλεως, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της εφημερίδας «On Time», ακόμα μία γυναίκα έκανε καταγγελία προς το πρόσωπο του.

Πιο συγκεκριμένα μία γυναίκα αστυνομικός, που τότε φοιτούσε ακόμα στην σχολή της, τον γνώρισε μέσω του facebook. Όπως υποστηρίζει η ίδια, την ξεχώρισε μέσα από το πλήθος των θαυμαστών και άρχισε να μιλά μαζί της.

Η συζήτηση αφορούσε το θέατρο και ο γνωστός ηθοποιός την κάλεσε σε μία παράσταση του. Μάλιστα της έστειλε και προσκλήσεις και πήγε μαζί με την μητέρα της. Άνθρωπος του θεάτρου τις οδήγησε αμέσως στις θέσεις τους, χωρίς να περιμένουν καθόλου.

Την ίδια ώρα ο Πέτρος Φιλιππίδης της έστειλε μήνυμα στο facebook, που της έλεγε πως μπορεί να τον απολαύσει στην σκηνή, ενώ στο διάλειμμα την περίμενε στο καμαρίνι του.

Η αστυνομικός πλέον, πήγε σ’ αυτό. Σύμφωνα με την ίδια πηγή όταν μπήκε μέσα, της όρμηξε και προσπάθησε να την φιλήσει. Εκείνη τον έσπρωξε και έφυγε γρήγορα από τον χώρο.

Ενώ από τότε διέκοψε κάθε μορφής επικοινωνίας μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέτρος Φιλιππίδης: Ξέσπασε ο Ορέστης Τζιόβας «Χαίρομαι που κρίθηκε προφυλακιστέος»

Εμβολιασμός παιδιών: Ανοίγει η πλατφόρμα σήμερα για όσα είναι άνω των 12 ετών

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ! Χρυσός Ολυμπιονίκης ο Στέφανος Ντούσκος! (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φιλιππίδης-Νέα αποκάλυψη: Γυναίκα αστυνομικός καταγγέλει ότι της όρμηξε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.