ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φιλιππίδης: Ζητά αναπαράσταση του καταγγελλόμενου βιασμού – Τι απάντησε το δικαστήριο

Φιλιππίδης: Η συνεδρίαση διεκόπη για να αποφασίσει η έδρα στο αίτημα της υπεράσπισης - Τι απεφάνθη το δικαστήριο;
Φιλιππίδης: Ζητά αναπαράσταση του καταγγελλόμενου βιασμού – Τι απάντησε το δικαστήριο

Φιλιππίδης: Νέα τροπή πήρε η υπόθεση με τις καταγγελίες για βιασμό και απόπειρες βιασμού κατά του ηθοποιού, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Μετά την έναρξη της κατάθεσης από καταγγέλλουσα για τους δύο βιασμούς, το πρωί της Πέμπτης (14/4) ξεκίνησε η διαδικασία εξέτασής της από τους δύο συνηγόρους του κατηγορούμενου, του οποίου η εμφάνιση έχει αλλάξει πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό. 

Η υπεράσπιση εκτίμησε ότι η καταγγέλλουσα έπεσε σε αντιφάσεις και γι’ αυτό ζήτησε από το δικαστήριο να πραγματοποιηθεί αναπαράσταση της καταγγελλόμενης πράξης.

Φιλιππίδης: Η απάντηση του δικαστηρίου για το αίτημα αναπαράστασης βιασμού

Ωστόσο, η απόφαση του δικαστηρίου ήταν αρνητική για την αναπαράσταση του καταγγελλόμενου βιασμού στη δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου με την διαδικασία να συνεχίζεται στις 13 Μαΐου.

Το δικαστήριο υιοθετώντας και την πρόταση της Εισαγγελέως Έδρας που ζήτησε να μην γίνει δεκτό το αίτημα, απέρριψε την αναπαράσταση που αιτήθηκε η πλευρά του κατηγορούμενου.

Ο εκ των συνηγόρων του κατηγορούμενου Μιχάλης Δημητρακόπουλος, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, είχε πρότεινε να συνδράμει γυναίκα δικηγόρος στην αναπαράσταση, αντί της καταγγέλουσας.

Σημειώνεται ότι μετά το αίτημα η έδρα διέκοψε την διαδικασία για να αποφασίσει.

Παρόντες στο δικαστήριο είναι οι ηθοποιοί Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαριάννα Τουμασάτου και Αλέξανδρος Μπουρδούμης.




 

Τα τεράστια χρέη που έχει αφήσει έπαιξαν το ρόλο της στο να παρθεί αυτή η απόφαση και έτσι σε έναν περίπου μήνα, στις 27 Απριλίου η μεζονέτα του ηθοποιού βγαίνει «στο σφυρί».

Η αρχική τιμή έχει οριστεί στα 645.000 ευρώ, ενώ η κατάσχεση φαίνεται να είχε γίνει στα μέσα Απριλίου του 2021.

Ειδήσεις σήμερα

Masterchef spoiler: Αυτοί κερδίζουν σήμερα!

Τηλεθέαση: Ποιος ήταν ο νικητής της Τετάρτης;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φιλιππίδης: Ζητά αναπαράσταση του καταγγελλόμενου βιασμού – Τι απάντησε το δικαστήριο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.