ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φιλοπάππου: Ληστές ΑΤΜ πυροβόλησαν κατά αστυνομικών

Σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμούς στον περιφερειακό του Φιλοπάππου σημειώθηκε τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου (27/4).
Φιλοπάππου: Ληστές ΑΤΜ πυροβόλησαν κατά αστυνομικών

Σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμούς στον περιφερειακό του Φιλοπάππου σημειώθηκε τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου (27/4).

Στις 4:10 ληστές προκάλεσαν έκρηξη σε ΑΤΜ στην οδό Ηρακλειδών 4 στο Θησείο.

Αυτή είχε ως αποτέλεσμα σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ οι ληστές πήραν τις κασετίνες με τα χρήματα.

Στη συνέχεια, διέφυγαν με ΙΧ προς άγνωστη κατεύθυνση, με τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ να ειδοποιούνται για τον εντοπισμό τους.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, τα μέλη της συμμορίας πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Παρά τις αναζητήσεις και έρευνες που ακολούθησαν, οι δράστες δεν εντοπίστηκαν.
Να σημειωθεί πως πρόκειται για άλλο ένα περιστατικό με αυτόματο μηχάνημα ανάληψης στο τελευταίο διάστημα.
Πιο συγκεκριμένα, η νύχτα του Σαββάτου 6 Απριλίου ήταν ιδιαίτερα επεισοδιακή για τους κατοίκους του Παλαιού Φαλήρου στην περιοχή της Αγίας Κυριακής.
Τότε είχαν σημειωθεί ισχυρές εκρήξεις σε ΑΤΜ , χωρίς πάντως να γίνει γνωστό αν σημειώθηκε ληστεία.

Μάλιστα, σημειώθηκαν έξι εκρήξεις σε σημεία που ήταν ΑΤΜ τραπεζών.

Χαρακτηριστικό είναι ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Open TV, που ανέφερε ότι οι δράστες στο Παλαιό Φάληρο χρησιμοποίησαν δυναμίτη.

Γι’ αυτό το λόγο μάλιστα προκλήθηκαν πολύ μεγάλες υλικές ζημιές στα σημεία που μπήκε ο δυναμίτης σε σημείο μάλιστα να μην είναι γνωστό, αν οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φιλοπάππου: Ληστές ΑΤΜ πυροβόλησαν κατά αστυνομικών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.