ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Florence & The Machine: Sold out και η δεύτερη συναυλία (pic)

Florence & The MachineΧαμός! Ανεξάντλητη είναι η αγάπη του ελληνικού κοινού για τη Florence και την μπάντα της, καθώς τα εισιτήρια και της 2ης συναυλίας στις 22 Σεπτεμβρίου εξαντλήθηκαν και πάλι σε χρόνο ρεκόρ! 
Florence & The Machine: Sold out και η δεύτερη συναυλία (pic)

Florence & The Machine: Χαμός! Ανεξάντλητη είναι η αγάπη του ελληνικού κοινού για τη Florence και την μπάντα της, καθώς τα εισιτήρια και της 2ης συναυλίας στις 22 Σεπτεμβρίου εξαντλήθηκαν και πάλι σε χρόνο ρεκόρ! 

Μετά το sold out της πρώτης συναυλίας, το οποίο άφησε χιλιάδες θαυμαστές απογοητευμένους, το συγκρότημα είχε ανακοινώσει στα social media και δεύτερη συναυλία στην Αθήνα, ξανά στο Ηρώδειο.

Η Florence θα ανταποδώσει αυτήν την αγάπη και θα χαρίσει στους Έλληνες fans δύο αξέχαστα shows στις 19 και 22 Σεπτεμβρίου κάτω από τον Βράχο της Ακρόπολης!

https://www.facebook.com/ejektfestival/photos/a.10150215741297526/10157821854677526/?type=3&theater

Οι Florence and the Machine είναι το όνομα του μουσικού συγκροτήματος της Florence Welch και μιας ομάδας καλλιτεχνών. Η μουσική των Florence and the Machine έχει χαρακτηριστεί ως συνδυασμός διαφόρων ειδών μουσικής,

Συμπεριλαμβάνεται μάλιστα η ροκ και soul μουσική.Η μουσική του συγκροτήματος είχε λάβει θετικές κριτικές από τη μουσική βιομηχανία προτού γίνουν γνωστοί στο ευρύ κοινό, ιδιαιτέρως από το BBC το οποίο έπαιξε μεγάλο ρόλο στην επιτυχία του συγκροτήματος, προωθώντας τους ως μέρος του BBC Introducing.

To πρώτο ολοκληρωμένο album του συγκροτήματος Lungs, κυκλοφόρησε στις 6 Ιουλίου 2009 και παρέμεινε στη δεύτερη θέση του αγγλικού album chart για τις πέντε πρώτες εβδομάδες της κυκλοφορίας του. Στις 17 Ιανουαρίου 2010, το album έφτασε στο Νο. 1 του αγγλικού album chart, έχοντας παραμείνει στο συγκεκριμένο chart για 28 συνεχόμενες εβδομάδες μέχρι τότε.

Το album έχει παραμείνει στο Top 40 του Ηνωμένου Βασιλείου για 58 συνεχόμενες εβδομάδες,

Έτσι έγινε ένα ένα από τα πιο επιτυχημένα εμπορικά albums του 2009 και του 2010 μέχρι σήμερα. Στα 2010 BRIT Awards, το “Lungs”, κέρδισε το βραβείο “Mastercard British Album” . Οι Florence and the Machine εμφανίστηκαν και στα 2010 MTV Video Music Awards, με το τραγούδι “Dog Days Are Over”.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Florence & The Machine: Sold out και η δεύτερη συναυλία (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.