ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φώφη Γεννηματά: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της – Εθνικό πένθος για τη χώρα!

Ήρθε η ώρα για το τελευταίο… αντίο στη Φώφη Γεννηματά, που πάλεψε τόσο σπουδαία μία άνιση μάχη.
Φώφη Γεννηματά: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της – Εθνικό πένθος για τη χώρα!

Το τελευταίο… αντίο λένε γνωστοί, φίλοι και τα μέλη της οικογένειας της, στη Φώφη Γεννηματά, καθώς σε λίγη ώρα θα πραγματοποιηθεί στη Μητρόπολη και στο Α’ Νεκροταφείο η κηδεία της.

Όλοι αυτοί που την αγάπησαν και επηρεάστηκαν από τη δουλειά της θα βρίσκονται στο πλευρό της, για να την αποχαιρετήσουν όπως ακριβώς πρέπει.

Οι σημαίες κυματίζουν σε όλη τη χώρα μεσίστιες, προκειμένου να τιμηθεί η μνήμη της προέδρου του ΚΙΝΑΛ και να σταλεί ένα πολύ σημαντικό μήνυμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η σορός της  από τις 10 το πρωί βρίσκεται σε λαϊκό προσκύνημα στον Καθεδρικό Ναό της Αθήνας, όπου οι πολίτες μπορούν να βρεθούν και να δείξουν το σεβασμό τους.

Στις 14:00 θα αρχίσει η εξόδιος ακολουθία, όπου θα παραστούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, οι πολιτικοί αρχηγοί, μέλη της κυβέρνησης και όλη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΙΝΑΛ.

Τέλος, οι επικήδειοι για τη Φώφη Γεννηματά θα είναι λίγοι, με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρόεδρο της Βουλής και το γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, να είναι αυτοί που θα μιλήσουν, ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το κάνει ο γιος της, Γιώργος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φώφη Γεννηματά: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της – Εθνικό πένθος για τη χώρα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.