ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φολέγανδρος – Έγκλημα: Ο Κούγιας αφήνει υπονοούμενα-φωτιά για τον δράστη

Την διεξαγωγή έρευνας στον υπολογιστή και στον κινητό του δολοφόνου της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, ζητά ο Αλέξης Κούγιας.
Φολέγανδρος – Έγκλημα: Ο Κούγιας αφήνει υπονοούμενα-φωτιά για τον δράστη

Φολέγανδρος: Την διεξαγωγή έρευνας στον υπολογιστή και στον κινητό του δολοφόνου της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, ζητά ο Αλέξης Κούγιας.

Ο συνήγορος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε αρχικά ότι για εκείνον είναι μία ιδιαίτερα φορτισμένη ημέρα, καθώς η 26χρονη κηδεύθηκε ανήμερα της γιορτής της.

Στη συνέχεια προσέθεσε: «Αντιμετωπίζω με επιφυλάξεις όσα λέει ο καθ’ ομολογίαν δράστης. Έχει προηγηθεί μία εξαφάνισή του πολλών ωρών πριν την σύλληψή του.

Σε αυτό το διάστημα θα μπορούσε να έχει συμβουλευθεί κάποιον συνάδελφό μου για το πώς να κινηθεί ή να αποκρύψει στοιχεία.

Περιμένω την ιατροδικαστική έκθεση για να δούμε τα χτυπήματα στο σώμα της και αν οι σωματικές βλάβες είναι θανατηφόρες από το χτύπημα στα βράχια.

Απομένει ακόμα το DNA, το σχεδιάγραμμα, τα αποτυπώματα και μόνο όταν είναι όλα στην δικογραφία, θα έχουμε σαφέστερη εικόνα».

Φολέγανδρος – Δείτε τι ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας

 

Διαβάστε ακόμη:

UEFA Europa Conference League: ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης «βλέπουν» ομίλους!

Τόλης Βοσκόπουλος: Ο ανεπανάληπτος «Πρίγκιπας» του λαϊκού τραγουδιού

Survivor: Η Μαριαλένα ανεβάζει βίντεο από το σπίτι της και κάνει θραύση!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φολέγανδρος – Έγκλημα: Ο Κούγιας αφήνει υπονοούμενα-φωτιά για τον δράστη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.