ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φολέγανδρος: Εντοπίστηκε ο φίλος της 26χρονης

Στα ίχνη του φίλου της 26χρονης που βρέθηκε νεκρή στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς έφτασε η αστυνομία. Εντοπίστηκε μετά από αναζήτηση μίας ημέρας. 
Φολέγανδρος: Εντοπίστηκε ο φίλος της 26χρονης

Φολέγανδρος: Στα ίχνη του φίλου της 26χρονης που βρέθηκε νεκρή στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς έφτασε η αστυνομία. Εντοπίστηκε μετά από αναζήτηση μίας ημέρας. 

Φολέγανδρος: Εντοπίστηκε από τις Αρχές ο 30χρονος φίλος της κοπέλας, που βρέθηκε νεκρή στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς. Ο άνδρας ήταν αγνοούμενος για περισσότερο από ένα 24ωρο, ενώ τα ίχνη του βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (17/07).

Η αστυνομία τον έψαχνε σε όλο το νησί. Σύμφωνα με το news247 φαίνεται να εντοπίστηκε σε βραχώδη περιοχή και προσπαθούν να τον προσεγγίσουν. Μέχρι στιγμής, αρνείται να παραδοθεί. και φέρεται να απειλεί να αυτοκτονήσει.

Να θυμίσουμε ότι ο θάνατος της 26χρονης αντιμετωπίζεται από την ΕΛΑΣ, βάσει των στοιχείων που έχει συγκεντρώσει ως εγκληματική ενέργεια. Οι αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή ένα σκουλαρίκι της κοπέλας και αίμα ενώ βρέθηκε και ένα κολιέ, που φαίνεται να έχει τραβηχτεί βίαια από το λαιμό της.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η νεαρή γυναίκα ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο χωρίς τις αισθήσεις της. Ηταν ήδη νεκρή.

Νωρίτερα, σύμφωνα με το Cyclades Voice, κάτοικοι της περιοχής είχαν δει τη νεαρή να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες, όχι ενοικιαζόμενο, σε έναν πολύ ανηφορικό δρόμο.

Το αυτοκίνητο, για άγνωστο λόγο, παρέκκλινε της πορείας του και σταμάτησε εκτός του δρόμου, χωρίς να ντελαπάρει, πάνω σε βραχώδες σημείο.

Τότε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νεαρή βγήκε από τη θέση της οδηγού, πήρε από το πορτ-μπαγκάζ ένα σακίδιο, το φόρεσε στην πλάτη και στράφηκε προς τη βραχώδη περιοχή.

Αργότερα, ειδοποιήθηκε η Λιμενική Αρχή ότι στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς που είναι στα βόρεια του νησιού, εθεάθη να επιπλέει μια γυναίκα.

Λιμενικό και ιδιωτικό φουσκωτό έσπευσαν στο σημείο. Πράγματι βρήκαν και ανέσυραν τη νεαρή γυναίκα που φορούσε τα ρούχα της. Δυστυχώς, όπως διαπιστώθηκε από γιατρό, ήταν ήδη νεκρή.

Η σορός της, το βράδυ της Παρασκευής (16/07) μεταφέρθηκε με το “Διονύσιος Σολωμός” σε Νοσοκομείο της Αθήνας προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή ώστε να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου της.

Διαβάστε ακόμη: 

Κούρτιτς: Πέρασε τα ιατρικά με «άριστα» και υπογράφει!

Μύκονος: Έκτακτα μέτρα – Τι οδήγησε στην απόφαση

Τούνη – Αλεξάνδρου το… φωνάζουν! Μαζί διακοπές!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φολέγανδρος: Εντοπίστηκε ο φίλος της 26χρονης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.